31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

41 de ani de la asasinarea lui John Lennon: De ce l-a ucis cu sânge rece un creștin născut din nou pe cel mai iubit Beatles? Filmul complet al evenimentelor

În urmă cu exact 41 de ani avea loc unul dintre cele mai tragice evenimente din istoria rock-ului: asasinarea lui John Lennon, emblematicul fondator al trupei „The Beatles”. Uite povestea completă a ceea ce s-a întâmplat în acea zi fatidică din 1980 și evenimentele care au dus la ea.

Moartea lui John Lennon pe 8 decembrie 1980 rămâne unul dintre cele mai îngrozitoare momente din lunga istorie a muzicii rock. De-a lungul anilor am pierdut numeroși cântăreți emblematici dar este extrem de rar ca o vedetă, mai ales una de talia cântărețului britanic, să fie ucisă.

Este cu atât mai rar ca muzicianul omorât să fie o persoană care a avut o influență atât de mare asupra societății, muzicii, artei și culturii precum John Lennon.

Beatleșii nu au fost doar vedete, ei au experimentat cu muzica, moda, drogurile și religia într-un mod care a avut reverberații majore în lumea occidentală și nu numai. Trupa ta favorită din 2021 probabil n-ar fi putut face jumătate din lucrurile pe care le-a reușit dacă Beatleșii nu zguduiau lumea în anii 1960.

Așa că atunci când Lennon a fost ucis violent la vârsta de doar 40 de ani pe treptele locuinței sale din New York, o întreagă generație a fost șocată…https://life.hotnews.ro/stiri-muzica-25229041-41-ani-asasinarea-john-lennon-ucis-crestin-evanghelic-beatles-indragit-filmul-complet-evenimentelor.htm

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here