8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

41 de oameni, printre care și copii, au murit în incendiul din biserica din Cairo. Cauza ar fi o defecțiune la aerul condiționat

- Advertisement -

Cel puțin 41 de oameni au murit și 45 au fost răniți într-un incendiu izbucnit într-o biserică din Cairo. Tragedia a avut loc într-un lăcaș de cult, în timpul slujbei de dimineață. În scurt timp, flăcările au cuprins întreaga biserică.

Sute de oameni, aflați în clădirea care are trei niveluri, s-au călcat în picioare, disperați să iasă din biserică. Martorii vorbesc despre o bubuitură puternică, și despre scântei și flăcări care ieșeau pe ferestre. Procuratura egipteană a anunțat că a deschis o anchetă și a trimis o echipă la fața locului pentru a stabili motivele declanșării incendiului.

Într-un comunicat, Ministerul de Interne a precizat că o examinare medico-legală a arătat că incendiul a izbucnit de la aerul condiționat aflat la etajul doi, ca urmare a unei defecțiuni electrice. Incendiul s-a produs în biserica Abu Sifin din cartierul popular Imbaba, numită după Sfântul Mercurie din Cezareea, venerat de copţi.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/41-de-oameni-printre-care-si-copii-au-murit-in-incendiul-din-biserica-din-cairo-cauza-ar-fi-o-defectiune-la-aerul-conditionat-2047999

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.