spot_img
spot_imgspot_img
15 C
Vaslui
18-mai-2024

50% din bucureșteni au probleme cu apa caldă și căldura

- Advertisement -

Aproape 50% din apartamentele racordate la sistemul centralizat de încălzire din Capitală au problema cu apa caldă și căldura. Cele mai multe blocuri afectate sunt în Sectoarele 2, 3 și 5.

Potrivit aplicației Termoenergetica, 51% din sistemul de termoficare nu funcționează normal, la 12% dintre blocuri apa caldă și căldura sunt oprite de tot, iar la aproape 39% agentul termic este sub parametri, adică curge apă caldă, dar aceasta se face din ce în ce mai rece. De asemenea, problemele sunt cauzate de două avarii la magistrale și una la CET Progresu.

„Avem Sectorul 5 pe roșu, adică sunt probleme mai mari deoarece de ieri un cazan de la. CET Progresu a suferit o defecțiune, se va remedia în 2-3 zile. Mai avem o avarie în Militari care se remediază astăzi și o avarie pe magistrala 3 sud, care se va remedia tot azi. În felul acesta putem prelua energia din CET Sud ca să dăm în Sectoarele 2 și 3. Sectoarele 2 și 3 în acest moment sunt deficitare, nu sunt oprite, adică vine apă călâie, nu este în parametri. În Sectorul 5 agentul termic este oprit. Avariile pe magistrale s-au produs ieri, avaria de la CET Progresu cam de o săptămână”, a explicat pentru HotNews.ro directorul Termoenergetica, Claudiu Crețu…https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/50percent-din-bucuresteni-au-probleme-cu-apa-calda-si-2222599.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.