Un membru al clanului Stănescu a dat lovitura! Palate de peste 1.000 mp, ridicate fără autorizație cu banii statului! Nimeni nu știe dacă mai poate fi recuperat prejudiciul de aproape 2 milioane de lei, creat prin evaziune fiscală!

Judecătorii ieșeni l-au condamnat pe Ioan Stănescu la 7 ani de pușcărie, pentru evaziune fiscală. Ieșeanul de etnie romă trebuie să achite către Fisc daune în valoare de 1,89 milioane de lei. Magistrații au pus sechestru pe două case, cu o suprafață de peste 1.000 mp, ridicate fără autorizație

În vreme ce mulți ieșeni muncesc, plătesc taxe și impozite și abia supraviețuiesc lună de lună, un membru al clanului Stănescu a dat lovitura în doar câteva luni. Astfel, acesta a reușit să creeze la bugetul consolidat al statului o „gaură” de aproape 2 milioane de lei.
Totul a ieșit la iveală după o anchetă efectuată de oamenii legii. Mai mult, aceștia au constatat că Ioan Stănescu a ridicat două case fără autorizație!

Ioan Stănescu, condamnat de judecătorii ieșeni pentru evaziune fiscală

Magistrații ieșeni l-au condamnat recent pe Ioan Stănescu, pentru evaziune fiscală.

„Instanța condamnă inculpatul Ioan Stănescu la pedeapsa principală de 7 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, constând în evidențierea în actele contabile ori în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea altor operațiuni fictive, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale, în formă continuată”, au precizat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Pe lângă pedeapsa aplicată, ieșeanul de etnie rromă a fost obligat și la plata unor daune de aproape 2 milioane de lei. … https://www.bzi.ro/un-membru-al-clanului-stanescu-a-dat-lovitura-palate-de-peste-1-000-mp-ridicate-fara-autorizatie-cu-banii-statului-nimeni-nu-stie-daca-mai-poate-fi-recuperat-prejudiciul-de-aproape-2-milioane-de-le-4066430?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ