spot_imgspot_img
5.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Borosistii si liber plusistii vã fac peri albi în CL Bârlad. De când au majoritatea, se cam joacã cu nervii dvs. si cu ai lui Rãducanu, care nu prea întelege ce înseamnã cã sedintele de consiliu sunt publice. Poate nu ar fi rãu sã-i mai instruiti pe consilierii PSD. Nu de alta, dar pe viitor o sã strige în CL: Jos pandemia!

Edi Popica – deputat PSD

Fãceti-vã milã de cei de la Media TV si depuneti o interpelare la cei de la Google prin care sã-i întrebati de ce au interzis postului de televiziune sã mai emitã pe canalul de YouTube. Noi avem informatia cã liberalii si-au bãgat coada îngroziti de audientele pe care Doina Secãreanu le-a avut dupã ce a s-a vindecat de Covid.

Iulian Bîca – senator PNL

Ne-ati fãcut praf cu interviul pe care l-ati acordat celor de la TVR. Am rãmas muti de uimire, când ne-am dat seama cât de repede ati realizat ce trebuie sã faceti în Parlament, ca si senator. La un moment dat am plâns când am realizat cât de chinuit sunteti cu analizele pe care trebuie sã le faceti ca senator. Acum ne-am dat seama de ce statul cheltuie cam 50.000 de lei pe lunã cu specimene de-al de dvs.

Mihai Botez – deputat USR

Sunteti un erou. Dupã ce v-ati scuipat cu Edi Popica, ati trecut la nivelul urmãtor. L-ati mitraliat si pe Barbu de la Vaslui, vârful de lance al PSD în CL si pe social-media vasluianã. Suntem curiosi când veti ajunge si la normalitate. Adicã sã vã luati si de tartorul judetului, cel care a creat nenorocirea în Vaslui.

Gabriela Cretu – senator PSD

Când vã plictisiti, lãsati-vã de scris. Zãu, vã dãuneazã tare acest lucru. Ne-am pus mâinile în cap când am vãzut ce ineptii ati scris pe Facebook, de ziua social-democratiei. Cum adicã vine treba asta cã social-democratii apãrã munca si vor sã construiascã socialismul în România? Pãi dacã spuneati asta pe vremea lui Ceausescu, vã promovau ãia în locul lui Bichinet la UTC.

Tudor Polak – deputat PNL

Ne-a plãcut tare mult vizita dvs. la Ministerul Culturii. Când vã mai duceti tura urmãtoare, lãsati dracului cele douã cinematografe si întrebati-i de ce când cineva sapã un sant prin Vaslui are nevoie de autorizatia de la ei. Sã nu mai vorbim dacã îndrãznesti sã construiesti ceva, cã trebuie sã dai taxã de smecher, fiindcã te afli în vecinãtatea vreunui monument. De parcã în Vaslui am fi plini de clãdiri istorice sau monumente.

Dumitru Buzatu – Presedinte CJ Vaslui

Dupã ce ati dat toate tevile vechi care alimentau orasele din judet cu apã, la familia Brãtianu de la Bârlad, iar DNA a spus cã ati fãcut-o respectând legea, a venit si timpul plopilor de pe marginea drumului sã fie vânduti pe nimic. Sã sperãm cã din banii obtinuti, mãcar puietii pentru înlocuire sã îi puteti sã-i cumpãrati. Nu mai vorbim de profit, cã s-ar putea sã ne trezim cã o sã cereti în CJ bani pentru replantarea lor.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Vedeti cã unii de prin prefecturã v-au luat de gânsac. Umblã niste documente prin institutie cu tot felul de ineptii, de te doare capul. Vedeti cazul Dumesti, cu acel consilier care trebuia validat sau cazul viceprimarului de la Zãpodeni. Apropo, la Murgeni, de ce nu se alege viceprimarul? Nu ar fi rãu sã verificati acolo si legalitatea unor hotãrâri.

Onofrei Garincha – subprefect Vaslui

Aveti grijã pe unde sunteti dus sã mâncati la prânz, ca nu cumva sã pãtiti precum Barna sau Raluca Turcan. Cã stau ziaristii lui Buzatu dupã dvs. sã vã prindã fãrã mascã, ca sã vã sune apoi ministrul dvs sã vã cearã sã vã amendati singur. Mai bine vã luati pachet de acasã. Iesiti si mai ieftin.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati început sã spãlati strãzile în Vaslui de frica celor de la Mediu. Cicã orasul nostru ar fi cel mai poluat din tarã, dacã este sã ne luãm dupã indicii arãtati de panoul din Centru Civic. Credem cã e cea mai bunã glumã pe care am auzit-o. Vasluiul poluat de la glodul de pe strãzi! Atunci, puneti-i pe cei care vin de pe drumurile lui Buzatu din judet sã se descalte la intrarea în oras si rezolvati problema poluãrii.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Dacã tot ati rezolvat problemele spitalului din Bârlad, cu acel manager de import, care nici pânã acum nu a aflat unde sunt toaletele din unitatea sa, ne întrebãm ca prostii, de ce nu continuati reforma. De exemplu, pentru Reiser sau CUP,unde chiar este nevoie de sânge proaspãt. Cicã la Galati ar fi niste directori liberi de contract. Si sunt ieftini tare.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Niste derbedei v-au clonat identitatea pe Facebook si au intrat cu ID dvs. pe pagina protestatarilor din Husi. Unii jurau cã sunteti dvs, cicã vã copiase perfect stilul si la scris si la exprimare, dar noi nu am pus botul. Erau prea agramati! Totusi, una dintre replicile lor a fost de efect: „Bãi, dupã ce terminati protestul, vã astept la o bere, la primãrie!”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.