spot_imgspot_img
13.9 C
Vaslui
20-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon, deputat PSD: De 1 Iunie, sunteti si dumneavoastrã iarãsi copil. De asta ati si initiat proiectul ca aceastã zi sã fie liberã pentru functionari. Sã nu uitati sã vã duceti la Miticã Buzatu sã vã dea cravata rosie de pionier, ca sã puteti intra gratuit la film si la muzee.

Tudor Polak, deputat PNL: De acum devin interesante interventiile dumneavoastrã la televiziunile centrale, când trebuie sã apãrati cota unicã de impozitare. Colegii dumneavoastrã de aliantã vor impozit progresiv, dumneavoastrã însã stati pe metereze si apãrati ultima redutã!

Andrei Busuioc, deputat AUR: Dacã nu ati primit invitatie, vã anuntãm noi cã pe 27 august seful dumneavoastrã, George Simion, face nuntã. Noi stim cã invitatia dumneavoastrã v-a fost trimisã prin colega de la Parlament, Raisa Enache, si cum femeile mai sunt uituce, cine stie, o omite sã v-o dea si, Doamne fereste, absentati de la eveniment.

Nelu Tãtatu, deputat PNL: Pãcat cã nu ati vrut sã vã bãgati dumneavoastrã sã candidati la functia de vicepresedinte al partidului. Ati fi meritat! Dar si de data aceasta ati zis „pas”, probabil, din modestie. Credem cã a venit timpul sã luati taurul de coarne si sã cereti si dumneavoastrã functii în partid, fiindcã ati fost cel mai bun ministru pe care PNL-ul l-a avut în Guvernul Orban.

Irinel Stativã, deputat PSD: Suntem curiosi ce veti face de 1 Iunie, dar numai aveti grijã sã nu confundati cu ziua de 1 Mai, când se mãnâncã mici și se bea bere. Noi zicem sã vã umpleți buzunarele încã de pe acum cu dulciuri si sã îi uimiti pe copii cu dãrnicia dumneavoastrã.

Mihai Botez, deputat USR: Ar fi cazul sã vã implicati mai mult în partid la nivel central, fiindcã la cum vã stim de iubitor de naturã, n-ar fi rãu sã o puneti pe primãrita de la sectorul 1 sã toaleteze parcurile si copacii de pe Bulevarde. A ajuns sectorul 1 mai rãu ca Bârladul.

Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui: Aveti grijã la ce mai scrie sefa dumneavoastrã de cabinet pe grupul de whatsapp al CJ-ului. Acum câteva zile a postat un mesaj prin care a cerut angajatilor sã facã donatii de jucãrii pentru ziua de 1 Iunie. Stiti care a fost reactia colegilor din CJ? „Da’ ce, bã, au ajuns miliardarii sã cearã de pomanã?”.

Mircea Gologan, subprefect: am vãzut cã ati lansat o modã de câtiva ani printre oficialitãti si mai toatã functionãrimea se ia dupã dumneavoastrã. Dacã acum ceva vreme erati singurul care purta ochelari de soare în manifestãrile publice, fie cã ningea, fie cã ploua, fie cã era soare, acum toti sunt cu ochelari de soare de parcã zici cã sunt badyguarzi. Nu ne credeti? Uitati-vã la pozele de la ziua absolventului.

Daniel Onofrei, prefect Vaslui: Ati ajuns cosmarul lui Solomon! A început sã vã scotoceascã trecutul si asa am aflat si noi cã sunteti singurul producãtor de legume bio din judet, iar solariile dumneavoastrã sunt amplasate în comuna Bogdãnita. Nu uitati, când se coc rosiile, sã ne chemati la o salatã.

Vasile Pavãl, primar de Vaslui: Ati dat înapoi cu regulamentul de la piatã, prin care interziceati cetãtenilor sã intre cu trotinetele în perimetrul pietii. Bine cã n-ati interzis sã se intre cu TIR-urile! Noi, de câte ori am fost în piatã, n-am vãzut niciun pusti sã se tragã cu trotineta printre tarabe. Poate mâine o sã interziceti si OZN-urile în piatã!

Dumitru Boros, primar Bârlad: Mai învãtati-i gramaticã pe purtãtorii de cuvânt de la primãrie, cã acum vreo sãptãmânã, într-un comunicat, au pus o virgulã atât de aiurea, cã au dat de înteles cã ministrul Grindeanu a fost cel care a venit la soseaua de centurã. Virgula a fost pusã la mijlocul expresiei „Consilierul personal al ministrului Transporturilor, Sorin Mihai Grindeanu”. Vã dãm o sugestie: puneti-o pe Sabina Gheorghe de la „Administrativ” în locul celor doi agramati.

Cristi Rusu, primar Negresti: A început sezonul nuntilor si nu existã weekend în care sã nu aveti 2 – 3 invitatii la astfel de evenimente. Aveti o dilemã: nu stiti cât sã dãruiti pe masã. Ati cerut sfatul unor colegi primari din zonã, care v-au explicat cã nu meritã sã dati mai mult de 1500 lei. Dumneavoastrã v-ati fi aruncat la vreo 2500. Pãi, la banii ãstia, ne mai însurãm si noi o datã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. La următorul horoscop sa preziceri și de fostul primar Pecheanu cu nora lui de la Dranceni.
    Să ne spuneți dacă în horoscop i se prevăd zile în pușcărie și ce titlu va pune la cartea care a spus ca o scrie. Mare barfitor ajunsese pe Facebook.
    A pătat imaginea copiilor cu hoțiile lui.

  2. Mai ușor cu roșiile respective ca se supără secretarul roșiilor de la Bogdanita și i trage țeapă și lui, cum a mai executat și pe alții… Solariile alea știu ele cât de greu le a fost… Sau poate o fi pe val acum secretarul, cine știe…

  3. Deci eu intram ” in horoscop” exclusiv pt ionica ciupilan. Acum daca il omiteti …. nu mai are niciun farmec. Asa de rau a decazut de nu il mai baga nimeni in seama???

  4. Timofticioace, tu mai smotocește-i-o mult nevestei actorașului care a dormit luni de zile pe presul primarului ca sa-i angajeze consoarta data afara de la toate ziarele. Apropo, stii ca se lauda peste tot cum te-ai rugat in genunchi de ea ca sa vina la ziarul tau? Si cum ti-a dat ea cu flit ca mai bine casnica decat sub talpa ”spagarului” si a ”imputitei”? Ia ghiceste cine e spagarul si cine e imputita? Pont: amandoi sunt de la VRN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.