6 beneficii ale unei cuști pentru câinele dvs.

O cușcă pentru câini este în esență o cușcă mică, închisă, special concepută pentru ca câinii să doarmă în ea. Pot fi din țesătură, plastic și lemn, dar majoritatea sunt din metal și sunt în esență doar o casă pentru câini. Acesta este motivul pentru care mulți oameni sunt intimidați de ele. Putem să înțelegem acest punct de vedere – la urma urmei, suntem siguri că nu v-ați luat un câine doar pentru a-l putea închide într-o cușcă.

Cu toate acestea, ne uităm la cușcă din punctul de vedere al unui om; dacă începem să-l privim din punctul de vedere al câinelui, vedem acum un loc sigur și confortabil, special pentru ei. Când îl priviți așa, nu este de mirare că câinii care au fost introduși în mod corespunzător în cuștile lor cresc să le iubească absolut și aleg de fapt să doarmă în ele mult timp după ce ușa este lăsată deschisă.

Iată care sunt avantajele utilizării unei cuști pentru câini?

1. Va facilita instruirea la domiciliu

Există multe motive întemeiate pentru a obține o cușcă pentru câinele sau cățelușul dvs., cel mai evident fiind în scopul antrenamentului la domiciliu. Antrenamentul la domiciliu poate fi un proces frustrant în cele mai bune momente, deci de ce să nu îl ușurăm puțin și să folosim o cușcă?

Funcționează deoarece câinilor și puiilor nu le place să facă nevoile lângă locul unde dorm sau mănâncă. Cușcă reduce cantitatea de spațiu pe care câinele o are într-o zonă de dormit confortabilă; acest spațiu redus încurajează câinii să se „țină” până când pot ajunge într-un loc mai potrivit.

Desigur, asta înseamnă că va trebui să facă de îndată ce îl lăsați să iasă și, atâta timp cât îl duceți într-un loc pe care îl aprobați, ar trebui să aveți ocazia să-l recompensați. Practic, utilizarea cuștii înseamnă mai puține accidente și mai multe oportunități de recompensă, ceea ce va accelera considerabil întregul proces pentru amândoi.

2. Va minimiza distrugerea în timp ce ies dinții

Cușcă nu este doar pentru antrenamentul de mers la toaletă, ci oferă, de asemenea, un loc sigur pentru câțelul dvs. căruia îi ies dinți, atunci când nu puteți să-l supravegheați, oferindu-vă liniște sufletească și păstrându-vă și mobilierul în stare bună. Amintiți-vă doar să îi furnizați o jucărie de mestecat care să poată fi mâncată în siguranță în timp ce se află în cușca lui potrivita doar pentru el, în caz că simte nevoia.

3. Este o zonă sigură pentru cățelul dvs.

Un cățel care folosește o cușcă va fi, de asemenea, mult mai liniștit și se va simți mai sigur în timp ce se află în ea; este unul dintre motivele pentru care mulți câini se întorc în cuștile lor pentru a dormi. Datorită lipsei de spațiu, spațiul asemănător unei grote încurajează somnul și calmul.

Dacă familia dvs. are copii mici, cățelul va aprecia sanctuarul pe care îl oferă cușcă sa. Nu uitați să îi învățați pe cei mici că cușcă este o zonă specială, destinată doar câinelui dvs.

4. Este un loc bun de pauză

Cușcă poate fi folosită și ca un loc sigur, mai ales dacă cățelul dvs. excitabil are nevoie de o pauză ocazională. Nu trebuie folosită ca o pedeapsă, ci doar un loc liniștit unde cățelul tău se poate așeza și se poate liniști câteva minute. Nu uitați să-l lăsați să iasă imediat ce va fi calm.

5. Oferă o modalitate sigură de a vă transporta cățelul

De asemenea, o cușcă de câine oferă o modalitate sigură de a călători în mașină. Sperăm că nu sunteți niciodată implicat într-un accident, dar dacă sunteți, vă veți bucura că o aveți. Nu numai că acesta va împiedica aruncarea câinelui și provocarea de răni, dar îl împiedică să se ciocnească cu un alt pasager din mașină.

6. Este mai ușor să călătoriți cu cățelul dvs.

În cele din urmă, unele hoteluri și apartamente de vacanță care acceptă animale de companie insistă, de asemenea, pe utilizarea cuștilor în camerele lor. Vor doar să fie siguri că camera le va fi returnată în aceeași stare în care v-au dat-o.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ