5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

600 de elevi evacuați de pompieri dintr-o școală din Botoșani. O profesoară a fost rănită

- Advertisement -

600 de elevi au fost evacuați de către pompierii botoșăneni, după ce o lampă de iluminat a luat foc, iar un cadru didactic a fost rănit la gleznă, primind îngrijiri de la medicii SAJ.

O lampă de iluminat dintr-un grup sanitar, situat la etajul I al Școlii Generale nr. 14 din municipiul Botoșani, a luat foc, luni, în timpul orelor de curs.

Alarma a fost dată de o îngrijitoare care a simțit miros de fum, iar cei peste 600 de elevi au fost evacuați de către cadrele didactice. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat, în cel mai mai scurt timp, patru echipaje din cadrul Detașamentului de Botoșani, cu patru autospeciale de intervenție cu apă și spumă, precum și două ambulanțe SAJ.

Aceștia au constatat că ardea o lampă de iluminat dintr-un grup sanitar, cu degajări mari de fum. Incendiul a fost lichidat. Un cadru didactic care a suferit un traumatism la glezna a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul Serviciului de Ambulanță Județean sosit la fața locului…https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/600-de-elevi-evacuati-de-pompieri-dintr-o-scoala-2219903.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.