600 de profesori au învățat, la cursul online de numerologie, că ”Educația a ajuns un lucru drăcovesc. Voi creați ciumpalaci care nu sunt buni la nimic”

Peste 600 de profesori au participat vineri seară la cursul de numerologie organizat de Asociația Numerologilor din România pe Zoom. Timp de trei ore, dascălii au fost învățați cum să calculeze vibrația destinului elevilor pentru „a-i aduce pe calea cea bună” și cum să găsească „matrița psiho-energo-informativă” ca profesorii să nu mai formeze „niște ciumpalaci”. Cursul nu este avizat de Ministerul Educației, dar a fost promovat de Inspectoratele Școlare din mai multe județe.

„Cineva a zis că numerologia e o pseudoștiință, că nu ne ajută cu nimic. Dacă privim din perspectiva asta, și psihologia este o pseudoștiință”. „Eu aș da o lege ca numerologia să fie învățată în școală, cel puțin din clasa a 6-a”. „Știința fără artă e lucru drăcovesc. Așa a ajuns și educația. A ajuns un lucru drăcovesc”. „Acum nu poți intra fără mască în magazin, în avion, data viitoare nu o să poți intra fără cip”. Sunt o parte din afirmațiile lui Anatol Basarab, numerolog, psiholog și cofondatorul Asociației Numerologilor din România, făcute vineri seară în timpul proiectului online „Numerologia, o 9 legătură dascăl-elev”.

La ora 18.30 aștept în fața calculatorului să înceapă cursul de numerologie, despre care Secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, spunea că e „o eroare nefericită”. Pe ecran răsar, una câte una, ferestrele cu chipurile profesorilor participanți. Microfoanele sunt închise, „ca să nu existe forfotă” ca la orele din școala online. Se ajunge la un număr de 600 de oameni live. În paralel, trag cu ochiul la un alt live care are loc în același timp, webminarul organizat de Colegiul Medicilor, în care medici și autorități răspund la întrebări despre vaccinul împotriva COVID. „Numerologia ne ajută să ne dăm seama ce clasă avem. Natura își face treaba, spermatozoidul se întâlnește cu ovulul, graviditatea s-a instalat, mai departe totul se petrece fără cunoașterea noastră. Copilul va apare (sic!). Dar după ce l-am făcut, ce facem cu el?”, spune vocea unui bărbat din live-ul de pe Zoom.
Citeşte întreaga ştire: 600 de profesori au învățat, la cursul online de numerologie, că ”Educația a ajuns un lucru drăcovesc. Voi creați ciumpalaci care nu sunt buni la nimic”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ