spot_imgspot_img
5.6 C
Vaslui
19-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Buzatu v-a arãtat pisica! Dupã ce ati lansat dvs. acel proiect de alegere a candidatului pentru Primãria Bârlad, acesta a zis cã are si el un candidat surprizã. Dvs. îi tot dãdeati cã proiectul se va închide cu un sondaj, unde cel mai bine plasat va fi candidatul, si din nou Buzatu v-a spus cã cel ales de el va sparge toate sondajele.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ne mirãm cã nu ati luat atitudine în momentul în care Tudosie a fost acuzat de o asistentã de a sa de la Bruxelles cã a fost hãrtuitã sexual. Vã stiam mai feministã, mai ales cã fata care a dat în vileag totul a lucrat si pentru dvs. Este vorba despre Susana Dragomir, care v-a fost si dvs. stagiarã cât ati fost europarlamentar.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Iar vã tin în acest weekend la Bucuresti, fiindcã sunt zvonuri cã se va face rotativa si e nevoie de votul final al tuturor parlamentarilor PSD si PNL. Cei mai supãrati vor fi pacientii spitalului din Husi, care vã asteaptã la cabinet. Când sunteti plecati, bate vântul prin saloanele de la chirurgie, dar numai managerul se face cã nu vede.

Mihai Botez – deputat USR

Ne asteptam ca de 1 Iunie sã fiti mai activ. Sã urcati cu copiii pe munte, sã-i duceti în drumetii, dar dvs. nimic. Ati stat ascuns si tot asteptati rotativa. Nici prin comune nu ati fost, desi era un weekend prelungit si ati fi avut tot timpul. Regrupati-vã, fiindcã la Vaslui aveti un bazin electoral format.

Irinel Stativã – deputat PSD

De când ati devenit Stãricã, nu prea mai aveti chef sã iesiti în public. Doar la înmormântare la Negresti ati fost, dar ati stat destul de retras. E bine cã v-ati ales cu aceastã poreclã, fiindcã s-a sters, altfel ati fi rãmas în constiinta publicã cu …Meeee!

Andrei Busuioc – senator AUR

Pe 24 iunie va veni Simion sã prezinte proiectul politic al partidului. Poate cu ocazia aceasta va face si o analizã a organizatiei, fiindcã la Vaslui, AUR are bazin electoral mult mai mare, dar nu existã o coordonare eficientã. La cum v-am vãzut, puteti coagula o organizatie puternicã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Stim cã tineti mult la seful de la Culturã, la Lucian Onciu, numai sã vedeti cã a intrat în gura sefei dvs de cabinet care mai acum câteva zile a sters cu el pe jos. E pãcat, omul este valoros si meritã tot respectul. Noi stim cã el stã ca un ghimpe pentru altii, în general cei afoni.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Ati fost un pic în concediu, ati revenit cu tonus bun la serviciu. Dar în lipsa dvs., omul pe care l-ati pus la „Someri” a împânzit judetul cã a plecat din partid si s-a dus la PSD, fiindcã nu a mai suportat presiunea pe care o fãceati asupra lui, dupã ce nu a vrut sã vã punã o rudã apropiatã într-un loc cãldut în institutie.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

V-a miluit Buzatu cu o masinã nouã, gândindu-se cã nu aveti cu ce face naveta la Iasi. Interesant este de aflat cum faceti dvs. decontul când vã duceti la domiciliu , în judetul vecin, când la alegeri ati jurat cã sunteti vasluian get-beget, adicã cã locuiti în judet. Decontul nu trebuie fãcut la o adresã din judet?

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Lumea a rãmas surprinsã când a vãzut cã ati început sã radeti asfaltul de pe strada Cãlugãreni. Era singura stradã mai bunisoarã, dupã ce firma care trage canalizarea prin oras a gãurit toate strãzile. Dacã tot faceti asfalt nou pe Cãlugãreni, sã nu uitati de Tudorel si de cafeneaua sa. Tocmai s-a lãsat asfaltul si ar fi pãcat sã nu-l refaceti.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Faceti o comisie de control, sã vedeti cine si cum mai stã prin blocurile ANL, fiindcã ati vãzut cã numai bastani care au câte trei case locuiesc pe acolo. Apropo, când dispuneti rezilierea contractului cu sotia lui Chelaru ? Cã aceasta nu mai are drept sã stea, mai ales cã a subînchiriat acel apartament.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Se îngroasã rãu tare gluma la spital. Au venit rapoartele de control si nu e asa cum ati spus dvs., când personal ati verificat dacã sunt sau nu medicamente la spital. Trei institutii de control aratã cu degetul spre managementul lui Popa, numai dvs. vã faceti cã nu vedeti. Puneti-l sã-si dea demisia, cã într-un final o sã se spargã buba.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Dupa ce analfabeta Ana s-a paruit si batut cu posetele cu doctoreasa Ramona de la muzeu acum a venit randul lui Onciu. A mai spalat pe jos cu ceva sefi de la subordonate si sefi de prin CJ insa nimeni nu a plesnit-o peste gura pe aceasta capra obraznica. Sunt cativa directori iesiti la pensie sau aproape pensionari si tare ma tem ca-i pune unul biroul in cap si pleaca linistit razbunandu-i pe toti. O si vad pe Ana cea tare-n cioc cu un bandaj la cap si cu proteza dentara sarita dirijand fara sonor intrarile la ”sefu.”!

  2. Pentru cei care cred ca in spital exista pe sectia ei doar doctorita in carucior si ca de aceea este tolerata pentru ca e singura răspunsul este nici macar ! Popa a dat transferul catre iasi unei doctorite proaspat angajate semn ca oricine „ar pune frane la carut „sa folosesc o metafora zboara!! Sa vad popa ce face din septembrie?? Solicita iarasi prelungirea sederii doamnei de 80 de ani cu grad de handicap ???secretara, cea care conduce spitalul ,sigur incepe sa se sufoce de pe acum sa ii faca documentatia pentru ca ea unge caruciorul ala de cate ori scartaie pentru ca, doamna nu are alt motiv sa isi faca norma platita cu bani grei, exclusiv in antecamera managerului decat daca carutul cumparat de spital se defecteaza!!! Zicea cineva de viziunea de management..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.