spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
30-apr.-2024

Doi elevi bârlãdeni la Olimpiada Nationalã de Interpretare Instrumentalã

- Advertisement -

REZULTATE DE EXCEPTIE….Elevii Alessia Banu si Lucian Albu, de la Scoala de Muzicã si Arte Plastice “N.N.Tonitza” din Bârlad, au obtinut 100 de puncte la faza pe zonã a Olimpiadei de Muzicã Instrumentalã, calificându-se la faza nationalã.

Pentru cã o scoalã trãieste, rezistã si se perpetueazã prin performantã, scoala Gimnazialã de Arte “N.N.Tonitza” Bârlad a dovedit mereu prin premiile valoroase de la concursurile judetene, nationale si internationale cã se situeazã printre cele mai bune scoli vocationale din tarã. Ultima dovadã în acest sens o constituie rezultatele la faza pe zona Moldova a Olimpiadei Nationale de Interpretare Instrumentalã care s-a desfãsurat în perioada 15-16 martie, la Botosani. Scoala Gimnazialã de Arte “N.N.Tonitza” Bârlad a fost reprezentatã de 8 elevi. În urma concursului s-au obtinut urmãtoarele rezultate: Maria Petrea, clasa a III-a, pian, prof. îndrumãtor Emilia Mocanu – PREMIUL III, Alessia Banu, clasa a V-a, vioarã, prof. îndrumãtor Andrei Dorel – PREMIUL I, Liviu Furtunicã, clasa a VI-a, flaut, prof. îndrumãtor Aida Pârvu – PREMIUL III, Ionut Cozmincã, clasa a VIII-a, pian, prof. îndrumãtor Mariana Dumitru – MENTIUNE, Lucian Albu, clasa a VII-a, flaut, prof. îndrumãtor Camelia Andrei – PREMIUL I, Timotei Bâgu, clasa a VIII-a, chitarã, prof, îndrumãtor Lucian Grãdinaru – PREMIUL III, Rãzvan Pruteanu, clasa a VIII-a, flaut, prof. îndrumãtor Aida Pârvu – PREMIUL I.

Elevii Alessia Banu si Lucian Albu au obtinut 100 de puncte, calificându-se la faza nationalã a olimpiadei, care va avea loc la Baia Mare, pe 29 – 31 martie. Elevii premiati sunt talentati si ambitiosi, premiile fiind rezultatul multor ore de studiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.