spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

Atac cu o sabie de samurai în Londra. Mai mulți răniți, după ce un bărbat a început să înjunghie oamenii care-i ieșeau în cale

- Advertisement -

Un bărbat înarmat cu o sabie de samurai a atacat mai multe persoane lângă o stație de metrou din Londra. Cel puțin patru oameni au fost răniți, printre care și doi polițiști care au intervenit pentru a-l imobiliza pe atacator.

Primarul londonez Sadiq Khan spune că este „absolut devastat” de acest incident. Potrivit presei britanice, bărbatul s-a dat jos dintr-o mașină, având o macetă în mână, și a început să îi înjunghie pe cei care îi ieșeau în cale. Poliţia precizează într-un comunicat că a fost chemată ”cu puţin înainte de ora (locală) 7.00 (9.00, ora României)” în acest cartier al Londrei de către martori care spuneau că ”persoane au fost înjunghiate”.

”Nu credem că ameninţarea persistă” în cartier şi ”nu căutăm alt suspect”, anunţă un reprezentant al poliţiei locale, Ade Adelekan. ”Acest incident nu pare legat de terorism.” Cele cinci victime ar fi fost atacate la stația de metrou Hainault din Redbridge și au primit îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind polițiști.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/atac-cu-maceta-la-metroul-din-londra-mai-multi-oameni-au-fost-raniti-2777795

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.