spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
30-apr.-2024

12 elevi din Vaslui, rãsplãtiti cu 1.000 lei pentru rezultate scolare exceptionale | FOTO

- Advertisement -

BANI… Compania AZOC -STAR Bucuresti si Asociatia “Clubul Politistilor Motociclisti Blue Knights Romania IV“ Vaslui i-au premiat pe elevii care au obtinut cele mai mari medii în cadrul liceelor “Anghel Ruginã“, “Emil Racovitã“ si “Stefan Procopiu“ Vaslui. Este vorba despre 12 adolescenti din clasele IX-XII, care au primit ca rãsplatã, pentru notele obtinute de-a lungul anului scolar 2019-2020, câte 1.000 lei fiecare.

“Vrei bani de vacantã de varã? Învatã bine! Obtine cea mai bunã medie! Respectã-ti profesorii si legile tãrii!“, asa îi îndemnau pe elevi initiatorii proiectului în momentul lansãrii lui. Acestia au anuntat atunci cã oferã patru burse, câte una pentru fiecare an. Si s-au tinut de cuvânt. Ieri, cei mai buni elevi din fiecare an au fost premiati si felicitati de Cãtãlin Costiniuc, administratorul companiei AZOC-STAR, si Mirel Ciobotariu, presedintele Asociatiei “Clubul Politistilor Motociclisti Blue Knights Romania IV“. Evenimentul a fost restrâns din cauza regulilor impuse de autoritãti pentru limitarea rãspândirii pandemiei de coronavirus. “Ne propunem ca pe viitor acest proiect sã aibã continuitate si sã sprijinim în fiecare an elevii exceptionali din liceu“, a precizat Cãtãlin Costiniuc.

Cine sunt liceenii premiati

Patru elevi ai liceului Anghel Ruginã premiati cu bursã de vacantã

Acesta este originar din Vaslui si a urmat studiile gimnaziale ale Scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu“ Vaslui, iar apoi pe cele ale liceului “Anghel Ruginã“, promotia ’96. Pentru cã tine la locurile natale, Cãtãlin Constiniuc a tinut sã revinã în municipiul Vaslui pentru a încuraja elevii cu rezultate bune, din fiecare an scolar, de a continua sã învete, sã meargã mai departe si de a nu renunta niciodatã la scoalã indiferent de momentele grele pe care viata le poate oferi. “Oricât de greu va fi, cum nici aceastã pandemie nu stim cât va tine, orice obstacol veti întâlni pe perioada studiilor, dacã pot sã vã ajut cu vreo ceva, nu ezitati sã mã contactati. Pe internet, dacã veti cãuta numele companiei, veti gãsi numele si numãrul meu de contact, si ori de câte ori sunteti în impas privind materialele, dispozitivele sau orice fel de nevoie necesarã studiilor, nu ezitati sã mã sunati. Important este sã confirmati cã sunteti elevi buni la învãtãturã si cã doriti sã vã continuati studiile. Îmi doresc sã aud numai de bine despre voi si mult succes în continuare!“, spune Cãtãlin Constiniuc la începutul premierii elevilor de la Liceul “Anghel Ruginã“ Vaslui. Astfel, elevei Ioana Todirascu din clasa a IX-a i-a fost înmânatã bursa de vacantã în valoare de 1.000 de lei, pentru cã a obtinut la finalul anului scolar media 9.92. De asemenea, au mai primit aceastã bursã Maria Alexandra Adumitroaei, eleva clasei a X-a D – media 9.95, Petru Mihai Balan, elev al clasei a XI-a C – media 9.93 si sefa de promotie Carmen Bianca Pricopi, (clasa a XII-a) – media 9.97.

Bursa de vacantã pentru elevii merituosi ai liceului Emil Racovitã

Sub aceleasi îndemnuri de nu renunta la scoalã si de a continua studiile, Mirel Ciobotariu, presedintele Asociatiei “Clubul Politistilor Motociclisti Blue Knights Romania IV“, le-a dat elevilor urmãtorul sfat: “în cazul în care nu veti urma o meserie în domeniul business, sã o urmati pe cea de politist, pentru cã noi vã asteptãm cu drag în clubul motociclistilor“. La Liceul “Emil Racovitã“ Vaslui, au primit premiul de 1.000 lei urmãtorii elevi: Maria Jigoreanu, eleva clasei a IX-a E, care a terminat cu media 9.87, Miruna Teodora Turbatu (clasa a X-a A ) – media 10, Constantin Alin Sava(clasa a XI-a A), olimpicul cu care liceul se mândreste an de an si care a obtinut media 9.67 si Lucian Constantin Isac, seful de promotie care a obtinut media 9.85. “Sunt sigur cã vom mai auzi despre acesti elevi, pentru cã sunt exceptionali. Vã multumim pentru acest sprijin acordat si sper sã continuati cu acest proiect, pentru cã rãsplãtiti copii care meritã cu adevãrat, toatã aprecierea noastrã, a tuturor“, le-a transmis prof. Daniel Hulubei, directorul liceului, celor doi initiatori ai proiectului.

Încã 4000 de lei au ajuns la elevii exceptionali ai liceului Stefan Procopiu

La Liceul “Stefan Procopiu“ Vaslui, elevii care au primit bursa de vacantã de 1.000 lei au fost urmãtorii: Stefania Manolache, din clasa a IX-a E, care a terminat anul scolar cu media 9.97, Cristina Baciu (a X-a K) – media 9.89, Mãdãlina Ghimpu (a XI-a E) – media 10 si Andreea Aporcãriti (a XII-a D, sefa de promotie) – media 9.93. “Multumim pentru sustinere si pentru ceea ce faceti prin acest proiect pentru elevi. Dupã cum observati, sunt copii extraordinari, care se implicã în foarte multe activitãti extrascolare, obtin medii mari si chiar ne asteptãm ca Mãdãlina, care este elevã de 10 în fiecare an, sã preia “cheile de sefã de promotie“ de la Andreea“, a transmis prof. Gina Cucos, directoarea liceului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri