spot_imgspot_img
19.4 C
Vaslui
30-apr.-2024

Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

- Advertisement -

Un elev care susţinea examenul auto a avut parte de coşmarul vieţii lui. Conducătorul auto, care era alături de poliţist, a fost la un pas să calce cu maşina un idivid care s-a aruncat în faţa maşinii şi s-a întins pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

Situaţie revoltătoare în Bucureşti. Un elev de la Școala Autosport care susţinea, astăzi, 20 noiembrie,  proba practică, cu polițistul în dreapta, s-a trezit că un individ îi iese în cale. Martorii au declarat însă că maşina a fost oprită la timp, înainte să aibă loc vreun incident.

Situaţie revoltătoare în Bucureşti. Individul nu este la primul incident de acest fel

urge mereu la acest gest pentru a face rost de bani. Acesta se preface că e lovit, iar martorii ajung să creadă că a fost lovit, și amenință că sună la 112. Speriați, șoferii scot bani din buzunar ca să-i lase în pace.

De data aceasta însă, bărbatul nu a avut prea mult noroc. A dat de un polițist examinator și a fost nevoit să se ridice de pe jos, fără să facă scandal. ”Nu a fost anunțat nici un accident în zona respectivă”, ne-au confirmat și cei de la Brigada Rutieră. Iar în imagine se vede că Loganul de ”Școală” nu a depășit trecerea de pietoni, potrivit Click.ro. … https://www.romaniatv.net/situatie-revoltatoare-in-bucuresti-s-a-aruncat-pe-trecerea-de-pietoni-in-fata-unui-conducator-care-dadea-examenul-auto-motivul-este-de-a-dreptul-revoltator_5038993.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.