spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
30-apr.-2024

Liga 4 | CSM Vaslui, mare favorită la titlu!

- Advertisement -
FAVORITĂ… Cu un avans de 9 puncte înainte de startul play-off-ului, CSM Vaslui mai are nevoie de trei victorii pentru a fi sigură de participarea la barajul de promovare în Liga 3.

DEBUT… Campionatul Ligii 4 Vaslui și-a încheiat conturile cu sezonul regulat, iar de duminică va continua cu faza de play-off. Echipele care se vor lupta pentru titlul de campioană județeană și, implicit, pentru participarea la barajul de promovare în Liga 3, sunt CSM Vaslui (30 de puncte), Comstar Vaslui (21), Muntenii de Sus (19) și Viitorul Vetrișoaia (15).

În prima etapă, CSM Vaslui va juca, pe teren propriu, cu Viitorul Vetrișoaia, în timp ce Comstar Vaslui va primi vizita celor de la Flacăra Muntenii de Sus. Ambele meciuri se joacă, duminică, de la ora 11:00, la Vaslui, pe stadionul “Municipal” respectiv terenul 2. CSM Vaslui, echipă antrenată de Gabriel Crăciun, este favorită certă la câștigarea titlului în Liga 4, după un parcurs impresionant în sezonul regulat, cu 20 de victorii din tot atâtea posibile. Joi, 25 mai, vor avea loc meciurile din etapa a doua a play-off-ului, iar duminică, 28 mai, va avea loc ultima etapă a turului. Returul va debuta joi, 1 iunie, iar ultima etapă se va desfășura pe 11 iunie. La barajul de promovare în Liga 3, campioana Vasluiului va întâlni campioana județului Iași, cel mai probabil Moldova Cristești, echipă care are un avans de patru puncte față de AS USV Iași. Meciurile de baraj sunt programate să aibă loc în data de 17 iunie, ora 18:00, turul, la Vaslui, respectiv 24 iunie, ora 17:30, returul, în județul Iași.

Liga 4, Play-off, etapa 1, duminică, 11:00:

  • CSM Vaslui – Viitorul Vetrișoaia
  • Comstar Vaslui – Flacăra Muntenii de Sus
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Sa ii vedem la baraj, parca vad ca le scot fotbalul din cap tinereii Frunza si Onofras. Dar lasa ca mai sunt bani la primarie pentru acesti mari fotbalisti si la anul chiar daca raman in liga 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.