17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

A “MIROSIT” RETEAUA

- Advertisement -

Adrian Porumboiu face dezvãluiri

Recentele gesturi de indisciplinã ale fotbalistilor Dusak Kuciak si Christian Pouga l-au determinat pe finantatorul Adrian Porumboiu sã facã dezvãluiri cu privire la dedesupturile fotbalului “modern”. Patronul “galben-verzilor” acuzã retelele de agenti cã aranjeazã meciuri si influenteazã comportamentul jucãtorilor.

Nu de putine ori Adrian Porumboiu si-a acuzat voalat o serie de jucãtori cã nu si-au apãrat corect sansele în unele partide. Dintre toate meciurile, cel mai suspect pentru finantator este întâlnirea dintre Gloria Buzãu si FC Vaslui, scor 4-1. “Existã o mafie a agentilor, jucãtorii îi ascultã orbeste, ar fi în stare sã se arunce în cap de pe cea mai înaltã clãdire, dacã li se cere acest lucru. Cred cã au existat si influente în ceea ce priveste evoluţiile mai slabe ale unora dintre fotbalisti. De fapt, chiar sunt ferm convins de acest lucru, pentru cã dupã un meci al nostru la Buzãu s-au câstigat multi bani prin Singapore pe înfrângerea noastrã cu 4-1. Jucãtorii sunt teleghidaţi de ei, majoritatea agenti sârbi. Sunt împânziti bine prin Europa.” – Adrian Porumboiu.

Numitori comuni pe axa Costly-Genchev-Pouga

Motivul pentru care Genchev a fost lãsat sã plece în aceastã varã se pare cã are legãturã cu ce a declarat Adrian Porumboiu referitor la reteaua de agenti. Mai mult decât atât, acum, bulgarul cere si bonusul pentru calificarea în Liga Campionilor. “Celebrul Ghencev a trimis la UEFA o adresã prin care solicitã sã primeascã bonusul pentru calificarea în Champions League. Dar banii ãia erau buni de încasat dacã echipa s-ar fi clasat pe locurile 1 sau 2, nu dacã s-a calificat în urma unei decizii administrative,” a mai spus Adrian Porumboiu. Acelasi impresar l-ar fi sfãtuit si pe Pouga sã regurcã la astfel de metode, în timp ce despre Kuciak, Adrian Porumboiu a declarat cã nu întelege motivul pentru care întârzie la pregãtiri: “Acelasi impresar care îl învatã astfel de lucruri pe Ghencev îl are si Pouga. El are salariu la zi si a plecat fix în ziua când am plãtit ultima transã de bani cãtre FC Sevilla în contul transferului sãu. Cred cã impresarii ne-au vãzut si cã suntem înghesuiti din cauza problemelor pe care le avem cu transferurile si încearcã sã profite de asta. Si la Costly tot de la agenti a pornit. Kuciak întârzie sã vinã la antrenamente, probabil vrea sã îl chemãm cu flori,” a încheiat Adrian Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.