18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

A agresat sexual o tânãrã, ziua în amiaza mare, acum îsi asteaptã pedeapsa!

LA ZDUP… Un individ în vârstã de 36 de ani, fãrã niciun cãpãtâi, dar care îsi câstiga existenta cãrând marfã pentru agentii economici din Piata „Sf. Ilie” din Bârlad, urmeazã sã-si primeascã pedeapsa, în câteva zile. Judecãtorul din dosarul aflat pe rol va decide sãptãmâna viitoare ce pedeapsã meritã pentru cã anul trecut, pe 13 octombrie, ziua în amiaza mare, pe strada Republicii, a molestat sexual o tânãrã de 20 de ani. Individul se afla deja sub control judiciar asa cã, dupã ce a fost probatã infractiunea sexualã comisã, mãsura i-a fost revocatã de judecãtorul de drepturi si libertãti, pe 16 octombrie si de atunci este arestat preventiv.

Dãnut Enache, din Bârlad, ar fi trebuit sã fie dupã gratii în ziua când a comis agresiunea sexualã, deoarece se afla sub control judiciar pentru mai multe furturi comise în piatã. Instanta însã a considerat cã poate fi cercetat în libertate sub control judiciar, dar individul a dovedit cã este cu adevãrat un real pericol public. Fãrã a tine cont cã este în centrul orasului, pe strada Republicii, în zona Cinematografului Victoria si la o orã cu multi cetãteni pe stradã (14.50), acesta a atacat pe tânãra de 20 de ani, începând sã tragã de ea, pipãind-o si adresându-i propuneri indecente. Femeia a scos telefonul si a sunat la 112, începând sã strige, alertând astfel si cetãtenii care treceau prin zonã. Dãnut Enache a rupt-o la fugã, dar politistii l-au prins în scurt timp. A fost dus apoi la Parchetul Bârlad, cu propunere de arestare preventivã, iar procurorul de caz a sesizat instanta de judecatã si astfel i-a fost revocatã mãsura controlului judiciar, Dãnut Enache fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Un cetãtean de 36 de ani, din Bârlad, care se afla sub control judiciar, din cauzã cã în lunile aprilie, mai si iunie a comis mai multe furturi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pe 16 octombrie. Acesta, pe 13 octombrie, orele 14.50, pe strada Republicii din Bârlad ar fi agresat sexual o tânãrã de 20 de ani. Femeia a sesizat imediat politistii, agresorul a fugit între timp, dar a fost gãsit în scurt timp de politisti. Fiind sub control judicar, acesta a fost dus în fata instantei bârlãdene care a dispus emiterea mandatului de arestare preventivã pentru 30 de zile.”, a precizat în februarie anul trecu, Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Pentru cã are la activ mai multe infractiuni, la care se adaugã si agresiunea sexualã, Dãnut Enache va sta probabil dupã gratii ani buni!

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here