19.2 C
Vaslui
25-sept.-2022

A agresat trei politisti la Bârlad si a ajuns dupã gratii!

- Advertisement -

CUM TURCU SI CHISTOLUL!…Un bãrbat în vârstã de 50 de ani, Ionel Gheorghe, din municipiul Tecuci, care locuia fãrã forme legale în municipiul Bârlad, a fost retinut de cãtre procurorul din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru sãvârsirea infractiunilor de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice. Acesta, împreunã cu concubina sa de 39 de ani, ar fi amenintat trei politisti din cadrul Politiei Municipiului Bârlad, lovind totodatã doi dintre acestia, si ar fi provocat scandal, în noaptea de 30/31 august a.c. Bãrbatul a ajuns în arest preventiv, iar concubina sa a primit control judiciar pentru 60 de zile!

În noaptea de 30/31 august 2022, ora 00:40, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui scandal între un bãrbat si o femeie, în zona unui spatiu comercial de pe strada Hotin, municipiul Bârlad, pe fondul consumului de alcool. Bãrbatul de 50 ani se manifesta violent si ar fi agresat persoana care îl însotea, o femeie de 39 de ani (concubina acestuia), din Bârlad, si ar fi aruncat ulterior cu pietre cãtre aceasta. Totodatã, ar fi încercat sã loveascã si ar fi aruncat cu pietre si în directia altor martori care se aflau în zonã si care ar fi încercat sã intervinã între cei doi. Actiunile violente ale bãrbatului ar fi fost întrerupte de cãtre echipajele de politie din cadrul Politiei Municipiului Bârlad sosite la fata locului în temeiul sesizãrii. Acestea au procedat la imobilizarea, încãtusarea si conducerea persoanei care se manifesta violent la sediul Politiei Municipiului Bârlad, pentru dispunerea mãsurilor legale.

Femeia bãtutã cu pietre de concubin a sãrit la politisti sã-si apere „iubitul”!

Dar, surprizã! În momentul sosirii organelor de politie, femeia de 39 de ani producea larmã si adresa injurii, încercând astfel sã opreascã imobilizarea bãrbatului. Aceasta a fost, la rândul sãu, imobilizatã si încãtusatã, fiind condusã la sediul Politiei Municipiului Bârlad. Bãrbatul a continuat sã adreseze amenintãri, cu acte de violentã, fatã de trei politisti, totodatã, agresând pe doi dintre acestia.

„În cauzã, a fost sesizat Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetãrilor sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ultraj. În urma cercetãrilor efectuate de cãtre procurorul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, împreunã cu politistii din cadrul Politiei Municipiului Bârlad (delegati sã efectueze acte de urmãrire penalã în cauzã), si a probatoriului administrat, la data de 21 septembrie a.c., bãrbatul cercetat a fost retinut pentru 24 de ore. Ulterior, fatã de acesta, Judecãtoria Bârlad a încuviintat solicitarea formulatã de cãtre Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad si a dispus mãsura arestãrii preventive, pentru 30 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a persoanelor implicate”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sentinta datã în prima instantã la Bârlad
„Admite propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Dispune arestarea preventivã a inculpatului G.I., cercetat pentru sãvârsirea a trei infractiuni de ultraj – (persoane vãtãmate B.D.C., D.L.M. si C.M.A.), toate pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 22.09.2022 pânã la data de 21.10.2022.”, scrie pe site-ul Judecãtoriei Bârlad. Ionel Gheorghe a contestat decizia instantei, fãcând apel la Tribunalul Vaslui, apel înaintat de avocatul sãu ales.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.