A ajuns intoxicat la spital după ce a băut lichid de parbriz când s-a terminat vinul

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Boroaia, a ajuns la spital intoxicat cu lichid de parbriz, pe care l-a băut cel mai probabil voluntar. S-a întâmplat marți dimineață, când Secția de Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin 112 de un tânăr, care a spus că unchiul său este intoxicat și are nevoie de îngrijiri medicale.

Rudele au mărturisit că bărbatul în vârstă de 42 de ani a consumat foarte mult alcool în ultima săptămână, iar în dimineața zilei de 1 decembrie, după ce a constatat că vinul s-a terminat, într-un acces de furie, a băut dintr-o sticlă lichid de parbriz auto.

Bărbatul de 42 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat mai întâi la Spitalul municipal Fălticeni, de unde, cu diagnosticul ”intoxicație voluntară parbrizol”, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Polițiștii continuă și ei cercetările, așteptând deocamdată vești despre evoluția stării de sănătate a bărbatului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-12-02/A-ajuns-intoxicat-la-spital-dupa-ce-a-baut-lichid-de-parbriz-cand-s-a-terminat-vinul#ixzz6fTUGiqYK
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ