21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

A apărut prima platformă de meditaţii online din România. Elevii sunt la un click distanţă de toate informaţiile de care au nevoie

Veștile bune în educație încep din sectorul privat: s-a lansat Tootor.ro – Prima platformă de meditații online din România care adună cei mai buni profesori într-un singur loc, ușor de accesat, de oriunde te-ai afla.

    • Prima platformă de meditații online din România
    • Performanța în educație, mai accesibilă ca oricând
    • Contextul național: 1 din 3 elevi din România apelează la meditații
    • Piața globală a meditațiilor: 98,1 miliarde $, creștere de 8,3% pe an

 

Cei care și-au dorit să fie martorii redefinirii educației, dar și să vadă meditațiile ca pe niște procese transparente și flexibile, au, începând de astăzi, o veste bună: s-a lansat Tootor, prima platformă de meditații online din România care promite să adune în aceeași „clasă” profesori dedicați, elevi curioși și rezultate reale.

Platforma Tootor a fost creată de o echipă de tineri profesioniști cu experiență în industria EdTech, pornind de la ideea identificării, preluării și adaptării unor modele internaționale de platforme educaționale de succes, dar ajustate pieței din România. Investiția inițială a fost de aproximativ 125.000 €, pe care reprezentanții Tootor estimează că o vor putea recupera în următoarele 12 – 16 luni.

Prima platformă de meditații online din România

Tootor își propune să fie un instrument avansat și totodată ușor de folosit de profesori, părinți și elevi, fiecare având propriile beneficii. Profesorii pot crea cursuri, le pot programa conform propriului orar și ulterior, le pot susține în întregime online, folosind instrumentele de lucru specifice studiului dezvoltate pentru Tootor.

De asemenea, pentru profesori, Tootor poate înseamna o sursă legală de venituri pe lângă salariu, fără angajamente de timp minim, fără bariere geografice sau program fix, dar care se poate traduce și într-o predictibilitate a veniturilor, rapoarte și analize etc.

Pe de altă parte, pentru elevi și părinți Tootor înseamnă accesibilitate la cei mai buni profesori de oriunde din țară, plus diversitate a domeniilor și subiectelor predate. În plus, Tootor mai înseamnă plăți ușoare direct, cu cardul și urmărirea îndeaproape a performanțelor obținute într-un mod ușor, rapid, eficient și transparent. …https://www.romaniatv.net/a-aparut-prima-platforma-de-meditatii-online-din-romania-elevii-sunt-la-un-click-distanta-de-toate-informatiile-de-care-au-nevoie_5980203.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here