A ars ca o tortã de la o tigarã!! (FOTO)

GRAV… Un bãrbat din Bârlad este în stare criticã, dupã ce a ars de viu. Locuinta a luat foc, pentru cã acesta a uitat o tigarã aprinsã. Pompierii din Bârlad au intervenit cu trei autospeciale, la un apartament din municipiu, unde ieri a izbucnit un incendiu, în jurul orelor 15.00. La fata locului, pompierii au gãsit o victimã, în vârstã de 45 de ani, cu arsuri de gradul II – III, estimative pe 50% din suprafata corpului. Victima a fost preluatã de echipajul de tip C1 (TIM) si transportatã în stare gravã la Spitalul Judetean Vaslui. De asemenea, mama victimei a suferit un soc, ca urmare a acestui eveniment, având si ea nevoie de îngrijiri medicale, acordatã de un alt echipaj al SAJ – Substatia Bârlad. Finalul actiunii a fost destul de urât: femeia a rãmas acasã, în apartamentul unde a avut loc incendiul, iar fiul ei, de 45 de ani, a fost transportat asearã cu elicopterul la o clinicã de arsi, având arsuri de gradul II-III pe 80% din suprafata corpului!

Detasamentul de pompieri Bârlad a intervenit ieri cu trei autospeciale (de stingere cu apã si spumã, de lucru la înãltime B45 si ambulanta tip B2 – EPA), pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuintã din municipiul Bârlad. La sosirea echipajelor de interventie, în apartamentul cuprins de flãcãri a fost gãsitã o persoanã care suferise arsuri. Victima, un bãrbat în vârstã de 45 de ani, a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 80 % din suprafata corpului.

“Victima a fost preluatã de un echipaj al ambulantei tip B2 (EPA). Ambulanta tip C1 (TIM) care s-a deplasat spre municipiul Bârlad. Mama victimei, o persoanã în vârstã de aproximativ 80 ani, a suferit un atac de panicã si a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanta apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad. Victima incendiului, care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, urmeazã a fi preluatã de un elicopter SMURD pentru a fi transportatã la o unitate medicalã specializatã în arsuri grave. Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost jarul de la o tigarã uitatã aprinsã.”, a precizat Elvis Pirus, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ