spot_img
15.6 C
Vaslui
04-iun.-2023

A ars de viu în propria casã

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Sapte oameni si-au pierdut viata de la începutul anului în incendii produse în judet. Ultimul caz s-a petrecut în urmã cu douã zile. Un bãtrân de 70 de ani din Vetrisoaia s-a stins înainte ca sotia sã-l poatã ajuta. Femeia a suferit ea însãsi arsuri grave pe mâini si pe fatã si a ajuns la spital pentru îngirjiri medicale.

Nenorocirea s-a abãtut asupra unei familii din Vetrisoaia. Un bãrbat de 70 de ani, imobilizat la pat, si-a pierdut viata în incendiul care a izbucnit din senin în bucãtãria locuintei.

„Focul a izbucnit în bucãtãrie, cel mai probabil din cauza unei sobe fãrã acumulare de cãldurã, amplasatã necorespunzãtor fatã de materiale combustibile. În momentul izbucnirii incendiului, în casã se afla si sotia bãrbatului, în vârstã de 70 de ani, care, din fericire a reusit sã se evacueze înainte ca anexa sã fie cuprinsã de flãcãri. Femeia, care a suferit arsuri de gradul II si III la nivelul fetei si a mâinilor, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD sositi la locul evenimentului împreunã cu un echipaj de interventie de la Sectia Husi. Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgentã Berezeni”, a declarat Alina Poianã, purtãtorul de cuvânt al IJSU Vaslui. Peste 50 de incendii s-au produs de la începutul anului, în judetul Vaslui. Mai bine de jumãtate dintre acestea s-au datorat cosurilor de fum necurãtate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.