4.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

A blocat sediul Finantelor pentru cã a pierdut la “Pãcãnele” (Foto-Video)

- Advertisement -

SCANDAL S-a supãrat pe aparatele de joc de la o salã din Vaslui si a vrut sã se arunce de la etajul II al Administratiei Judetene a Finantelor Publice. Ieri, la amiazã, un tânãr de 30 de ani, din Bãlteni, Ciprian Pascariu, a fãcut un scandal de toatã frumusetea în sediul Finantelor Publice, amenintând cã se aruncã în gol de la unul din etajele superioare ale clãdirii. Bãrbatul a jucat 150 de lei la o salã de jocuri de la barul Enigma, al fostului politist Cãtãlin Pais. La un moment dat, a sesizat cã butoanele de la aparatele de joc nu functioneazã cum trebuie si a anuntat personalul. “Mi s-a spus: “Cine te-a pus sã joci?”. Am venit sã depun reclamatie la Politie si la Protectia Consumatorilor, dar când au auzit cã este vorba de Pais cu totii m-au refuzat. Am venit si aici, la Finante, dar mi s-a spus cã nu mai este nimeni si nu poate sã-mi preia nimeni o reclamatie. Mã arunc de aici si mã aveti pe constiintã. Sã vinã doamna de la aparatele de joc sã-si cearã scuze, pentru cã mi-au luat banii degeaba, aparatele sunt defecte”, a tipat bãrbatul timp de aproape o orã, agãtat de un geam de la etajul al doilea al Finantelor Publice. Pânã la urmã, dupã ce personalul de la Enigma a venit la Finante si s-a scuzat pentru problema cu aparatele de joc, bãrbatul s-a dat jos de pe geam. Pentru a preîntâmpina o nenorocire, au fost mobilizate impresionante forte de ordine, care au împânzit sediul Finantelor.

În jurul orei 15.00, directorul Administratiei Finantelor Publice a judetului Vaslui, Nelu Sava, a fost informat cã un bãrbat tipã de la un geam situat la etajul al doilea al clãdirii si amenintã cã se aruncã în gol. “Sã vinã jandarmul de la parter si anuntati la 112”, a spus directorul, în timp ce se îndrepta spre corpul de clãdire în care un bãrbat striga cã se aruncã în gol, pentru cã a fost înselat la aparatele de joc. La un geam de la etajul al doilea, în zona în care ani de-a rândul a functionat Garda Financiarã, un bãrbat, disperat si supãrat, tipa cã se aruncã de la geam. “Nu vã apropiati, cã mã arunc!”, a tipat bãrbatul, când a vãzut cã se apropie politistii de el. “Sunt aparatele stricate. Le-am spus la acel bar, la Enigma, cã sunt aparatele stricate, nu merge butonul de negru, când am vrut sã dublez, si mi-au spus cã nu au ce sã-mi facã! Nu merg aparatele! Nu am jucat mult, 150 de lei, poate pentru doamna de acolo nu e mult, dar pentru mine e mult. Sã vinã doamna de la Enigma sã-si cearã scuze, si-au bãtut joc de mine când le-am spus cã aparatele sunt stricate. M-am dus la Politie sã depun plângere, nimeni nu m-a bãgat în seamã, am vrut sã fac reclamatie, dar când au auzit cã e vorba de dl. Pais nu au vrut sã se bage. M-am dus la Protectia Consumatorilor, nici acolo nu m-a bãgat nimeni în seamã, am venit la Finante si si-au bãtut joc de mine, mi-au spus cã nu mai este nimeni, cã oamenii sunt pe teren. Atâta am cerut! Sã fiu lãsat sã depun plângere. Dacã merg butoanele, mã dau jos si fac ce vreti dumneavoastrã, dar sã vedeti cã nu merg”, a tipat bãrbatul, în culmea disperãrii. Omul a spus cã a bãgat câte 50 de lei în cele trei aparate de la barul Enigma si toate erau defecte, iar banii i-au fost luati cu japca. Sperând sã nu se ajungã la un deznodãmânt tragic, un politist a venit spre el si a vrut sã-i dea 200 de lei, în contul banilor pierduti la aparatele de joc.

Politie, Jandarmi, ambulante, tot tacâmul. Pentru un om disperat cã a pierdut 150 de lei la pãcãnele!

În timp ce politistii si jandarmii discutau cu bãrbatul, încercând sã-l facã sã nu se arunce de la geam, la Finante s-au adunat forte impresionante. Zeci de politisti, jandarmi, pompieri, personal de la Ambulante, masini de interventie, inclusiv autoscarã. Toatã lumea pãrea decisã sã preîntâmpine producerea unei tragedii. În acest timp, la etajul II, directorul Administratiei Finantelor Publice, Nelu Sava, încerca sã-l facã pe bãrbat sã coboare. “Haideti la mine în birou, vã ofer o cafea, un ceai, sã discutãm. O sã vã primim reclamatia”, a spus Sava. “Nu mã dau jos. Dati-mi o tigarã aprinsã, sã vinã o doamnã sã o aducã. Nu încercati sã faceti ceva, cã mã culegeti de pe jos! Sã vinã doamna de la Enigma sã-si cearã scuze, i-am spus cã aparatele sunt stricate. Mã duceti la Psihiatrie, stiu, dar mãcar stiu cã am spus adevãrul. Pentru unii nu este mult, 150 de lei, la mine se cunoaste. Peste tot am fost refuzat, când au auzit cã jocurile sunt la Pais”, a spus bãrbatul, în culmea disperãrii. Într-un târziu, angajata de la Enigma a venit la Finante si s-a dus glont la bãrbat. “Îmi cer scuze. Stiu cã ai pierdut bani, eu sunt un angajat, ca si tine. Îmi cer scuze cã ai pierdut banii, o sã vedem ce s-a întâmplat la aparate. Bine?”, a spus femeia. În fata acestor scuze, bãrbatul s-a dat jos de la geam. Flancat de politisti si jandarmi, Ciprian Pascariu a mers la subsolul Finantelor Publice, de unde a fost condus la sediul Politiei Municipale. Acolo a fost înregistratã o reclamatie fãcutã de pãgubasul din Bãlteni, iar ofiterii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si cei de la Oficiul de control pentru aparatele de jocuri de noroc au fãcut o “vizitã” la Enigma, pentru a vedea dacã aparatele de joc au defectiuni.

http://youtu.be/V-TIv4Mj4YM

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.