spot_img
27.3 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

A cãutat-o cu lumânarea!

- Advertisement -

Smecherul din Munteni de Sus, dupã gratii

DUPÃ GRATII Ciprian Vlad Onofrei a fost arestat preventiv. Tânãrul de 26 de ani din Munteni de Sus care în mai putin de douã sãptãmâni a fost în atentia oamenilor legii de mai multe ori, a ajuns duminicâ dimineatã dupã gratii, acolo unde riscã sã rãmânã ani buni. De data aceasta, Onofrei a sãrit cu cutitul la politistii chemati sã aplaneze un conflict pe care tot el l-a declansat.

Ultimul scandal a pus “capac” telenovelei smecherului Onofrei din Munteni de Sus. Înarmat cu douã cutite, bãrbatul s-a dus în a doua zi de Crãciun la o prietenã, în Cartier. A provocat un scandal monstru si nici mãcar prezenta oamenilor legii chemati sã punã capãt conflictului nu l-a potolit. Mai mult, i-a amenintat pe politisti cu cele douã cutite. Au fost chemate “întãriri”, pentru cã Onofrei nu a rãspuns pozitiv somatiilor venite din partea acestora. Nici asa, bãrbatul nu a înteles cã trebuie sã se linisteascã. Si-a fãcut “numãrul” fãrã sã îi pese de nimeni si nimic. “Parcã era turbat”, spun martorii. „Tânãrul de 26 ani, din comuna Muntenii de Sus, a provocat scandal la scara unui bloc, situat pe strada Vasile Lupu, din municipiul Vaslui. La fata locului

s-au deplasat politisti din cadrul Politiei municipiului Vaslui si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui. La sosirea oamenilor legii, acesta i-a amenintat, având în mâini douã cutite. Politistii si jandarmii l-au imobilizat si încãtusat si apoi l-au condus la sediul Politiei municipiului Vaslui. Fatã de acesta au fost demarate cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. De asemenea, pentru infractiunea de ultraj comisã asupra politistilor si jandarmilor, cercetãrile au fost preluate de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Vaslui”, a spus Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Onofrei si-a câstigat “reputatia” de scandalagiu dupã ce în urmã cu zece zile a intrat cu masina în poarta Grupului Scolar “Ion Mincu” din Vaslui, iar la scurt timp a provocat un incident sângeros în Munteni de Jos. Si atunci, tot Onofrei a fost capul rãutãtilor. A spart masina lui Romeo Blegu, un vasluian care, dupã spusele lui Onofrei, datora bani unui prieten comun si el trebuia sã recupereze cele câteva mii de euro. A sfârsit prin a fi tãiat cu sabia de Blegu. Pânã la incidentul din seara de Crãciun, Onofrei a fost spitalizat si operat. Nici cu personalul medical al Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui nu a fost prea cooperant. S-a dat în spectacol si aici, spre disperarea personalului medical, dar si a bolnavilor internati. Pânã la urmã, Onofrei a ajuns, potrivit atitudinii sale din ultimul timp dupã gratii.

Alis Gentimir, model de viatã pentru Onofrei

În scurta perioadã cât a tulburat linistea urbei, Onofrei a tinut neapãrat sã le spunã tuturor cã are cetãtenie italianã sau irlandezã, functie de starea lui. E drept, omul are niste documente care atestã faptul cã a trãit o vreme în aceste tãri. Dacã aici s-a lãudat cu faptul cã e cetãtean strãin, la plecarea cãtre România, Onofrei le-a mãrturisit amicilor cã are un scop bine stabilit: vrea sã devinã al doilea Alis Gentimir al Vasluiului. Cu alte cuvinte, omul îsi doreste sã fie celebru. Deocamdatã a devenit un idiot celebru!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.