A căzut sub motocoasa cu care își lucra grădina și a fost grav rănit! (FOTO)

foto arhiva

UTILAJE PERICULOASE… Un bărbat din orașul Negrești, care își lucra cu motocositoarea grădina personală, a suferit un grav accident. Acesta a alunecat sub utilajul cu care lucra și care avea o capacitate destul de mare. Având freza în funcțiune, i-a fost agățat un picior, l-a tras puternic și i-a prins coccisul și zona inghinală, producându-i multiple plăgi deschse, unele chiaor foarte adânci și mari. La fața locului a fost deplasată o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM). Bărbatul a primit primele îngrijiri la fața locului, fiind apoi transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit în orașul Negrești cu o autospecială pentru stingere echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane care a alunecat sub un motocultor cu freză aflat în funcțiune. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 30 ani, care prezenta multiple plăgi și avea zona coccigiană prinsă între protecția și freza motocultorului.

„Pompierii militari au acționat prin tăierea protecției și eliberarea persoanei de sub motocultor. Victima a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD, urmând să fie transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Pe drum, victima a fost predată echipajului cu medic de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„Apelul la 112 a fost făcut la orele 13.33, fiind sesizat faptul că că un bărbat de 30 de ani, care lucra o grădină personală, a alunecat sub o motocositoare, fiind rănit. A fost transportat la SJU Vaslui de echipajul de pe ambulanța trimisă la fața locului. Se fac în prezent cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Victima este diagnosticată cu politraumatisme, multiple rupturi musculare, fractură de bazin și pelvis, fractură de coloană sacrală și fraturi ale membrelor inferioare. A fost internat la Secția de Ortopedie și Traumatologie”, a precizat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ