spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

A violat in Postul Mare, iar in Vinerea Patimilor a ajuns la puscarie!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
LA PUSCARIE… Polițiștii  din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru Cornel Ghinea, de 44 de ani, din comuna Epureni, care anul trecut a comis, în Săptămâna Mare, un viol.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Murgeni – Secția 5 Poliție Rurală Murgeni au pus în aplicare vineri, 26 aprilie,  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele unui  bărbat în vârstă de 44 de ani, Cornel Ghinea, din localitatea Epureni, județul Vaslui.  „Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol în luna aprilie 2018. Persoana a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării  pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Vă amintim că fapta lui Cornel Ghinea este de neimaginat! Acesta, recidivist și fără căpătâi, a dat  dovadă că nu are nici un Dumnezeu. Anul trecut, în Săptămâna Patimilor, și-a văzut fosta iubită, în vârstă de 18 ani trecând pe drum cu căruța. Fata a plecat din sat pentru o perioada dar cand s-a intors acasa a patit un necaz.  In timp ce cara cu caruta cunoiul de grajd spre o platforma, fostul iubit, Cornel Ghinea i-a facut avansuri si a invitat-o in curte.Cum fata n-a vrut, acesta s-a năpustit peste ea, a dat-o jos din căruță cu forța și a târât-o până în casă, unde a violat-o vreo patru ore în continuu. Acum va sta după gratii cinci ani! Asta dacă nu cumva PSD dă vreo amnistie.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.