A condus maşina înjunghiat în piept până s-a oprit într-un podeţ

Un bărbat de 61 de ani din localitatea Ruginoasa a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi fiind acuzat de tentativă la omor. Petrea Vorniceasca a înjunghiat un sătean cu care consumase în prealabil băuturi alcoolice, punând viaţa acestuia în pericol.

Potrivit rechizitoriului, fapta a avut loc pe 4 iunie, atunci când Petrea Vorniciasa şi Teodor Mihalcea au consumat băuturi alcoolice mai întâi într-un local din localitatea Dumbrăviţa, după care la locuinţa agresorului. „Pe fondul stării de ebrietate, inculpatul a adresat victimei cuvinte injurioase, după care a lovit-o cu cuţitul în zona toracelui.

Victima a părăsit în fugă curtea inculpatului, s-a urcat în autoturismul pe care-l lăsase parcat pe o uliţă învecinată, intenţionând să ajungă acasă. După parcurgerea unei mici distanţe, din cauza pierderii de sânge, a pierdut controlul asupra volanului, intrând în impact cu un podeţ. În cursul urmăririi penale, inculpatul nu a recunoscut comiterea faptei“, au precizat procurorii. Procesul acestuia va fi soluţionat de Tribunalul Iaşi.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/a-condus-masina-injunghiat-in-piept-pana-s-a-oprit-intr-un-podet–61422.html
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ