spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
22-apr.-2024

A crãpat serverul!

- Advertisement -

Dupã ce ziarul “Vremea Nouã” a publicat averile inspectorilor scolari vasluieni, site-ul Inspectoratului Judetean Scolar a intrat brusc în reparatii. Dupã douã sãptãmâni de pauzã, pagina web a institutiei a fost refãcutã. Numai cã surprizã! În loc sã fie actualizate datele, aici se regãsesc aceleasi informatii vechi, care nu se stie cui i-ar mai folosi. Drept dovadã, unele stiri dateazã chiar din anul 2006! Cauza este simplã: s-a stricat serverul!

Declaratiile de avere ale inspectorilor scolari vasluieni au fost sterse, dupã ce un articol din “Vremea Nouã” a fãcut referire la acestea! Site-ul Inspectoratului Scolar Vaslui a stat mai bine de douã sãptãmâni în repaus, pe motiv cã s-ar fi stricat. Coincidentã sau nu, chiar în acea perioadã, averile inspectorilor scolari au apãrut la ziar. Vasile Ursanu, inspectorul scolar general adjunct a declarat cã de vinã pentru aceastã situatie “total nefericitã” ar fi serverul. “Avem probleme cu serverul si din cauza aceasta va trebui sã mai avem rãbdare pânã va fi reparat. Ne temem cã datele postate pe pagina noastra de web sã nu fie pierdute, în rest avem încredere în informaticienii institutiei”, a declarat Vasile Ursanu, inspectorul scolar general adjunct. Din fericire, datele au fost recuperate în totalitate, altfel nu s-ar explica cum de apar în continuare comunicate de presã din cursul anului 2008, detalii referitoare la admiterea în liceu din 2008( în loc de 2010), graficul de monitorizare si control din anul 2006(?!). Pânã si la capitolul” Noutãti Edu”, unde ne-am fi asteptat sã regãsim informatii proaspete din domeniul educational, apar vechituri precum subiectele la examenele nationale din 2007! Ce-i drept sunt si vesti noi, însã acestea sunt doar trimiteri cãtre alte site-uri.

Declaratii vechi, nu noi..

Desi oficialii ISJ Vaslui nu ar recunoaste în ruptul capului cã pagina web a institutiei a suferit un atac tocmai pentru a fi sterse doar datele personale ale inspectorilor scolari, acest fapt se poate constata cu usurintã de oricine. La capitolul “Declaratii” sunt trecute doar patru declaratii de avere: ale fostilor inspectori scolari generali Gheorghe Cârjã si Florin Ciurariu, precum si al adjunctilor Gica Ursanu si Dorel Juverdeanu. În schimb, nu apare nimic referitor la Vasile Mariciuc, iar de actuala “generalã” Mihaela Cososchi, nici nu poate fi vorba, întrucât aceasta are obligatia sã-si facã publicã averea abia în ianuarie. De asemenea, averile inspectorilor scolari vechi si noi au dispãrut, semn cã ele au deranjat câteva personaje din Inspectoratul Scolar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.