24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

A cucerit Pro TV-ul, dar nu poate cuceri Zorleniul!? Sebastian Ciobanu și echipa cu care vrea să ajungă primar de comună! (VIDEO)

Sebastian Ciobanu

AMBIȚIOS… Sebastian Ciobanu, inevitabilul concurent de la „Românii au talent”, dezvăluie motivul pentru care în recentul încheiat sezon 12, „fanii” nu l-au mai putut vedea pe scena care l-a consacrat. Pro Tv-ul, spune el, l-ar mai fi vrut în vestitul show de televiziune, unde a cântat câțiva ani la rând, cu mare priză la publicul…care știe de glumă, dar numai că Sebastian a spus „pas”, căci a trecut la treburi mai serioase. A ales să se concentreze total pe cariera de politician, mai ales după ce de vreo cățiva ani încearcă să devină primar la Zorleni, dar nu izbutește. De data aceasta, Sebastian vine cu cel mai tare argument al succesului prognozat în alegeri și anume: echipa! Recunoaște că a „furat” ideea de pe la alți politicieni locali mai cu experiență, care tot spun că dacă nu ai echipă, nu ai sorți de izbândă. Sebastian anunță că viitorul său viceprimar va fi patronul unui bar din comună, iar o ospătăriță frumoasă și isteață o să fie viitoarea secretară a comunei Zorleni. „Sunt serios! Deja vreo patru persoane au spus că dacă am echipă, ei mă votează”, spune, sigur pe el, hușeanul, personajul pe care, orice ar fi, vasluienii nu se supără. „Pe unde mă duc, lumea mă recunoaște, mă strigă, îmi mai dă câte ceva. Oamenii de la noi sunt buni. La Vaslui sunt cei mai buni oameni”, mai spune Sebastian.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. De ce se scriu articole de 2 lei? Ceva interesant nu aveti de scris? Nu toata populatia tarii doreste sa afle noutati despre toti incultii si boschetarii ce umbla pe strazile patriei, plus ca nu toti suntem prosti sa va credem si sa va citim idioteniile.

  2. Sebastian e un pic mai sanatos la cap si mai cinstit decat multi politicieni locali din VS si Barlad mai ales. Nu te mai inspira de la ei, Sebastiane, ca nu s un exemplu bun. 😀 ))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here