spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

A dat 1.600 de euro pentru un permis auto polonez fals și a fost descoperit la Albița!

- Advertisement -
N-A AVUT NOROC… Un tânăr moldovean a rămas păgubit de 1600 de euro, cât a dat pe un permis fals în Polonia! La Albița n-a ținut!

PE AICI NU SE TRECE!… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albița au descoperit că un cetățean din R. Moldova a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals. Acesta a fost reținut, cu tot cu permisul fals, pe care moldoveanul a dat 1600 de euro!

Duminică, 05 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, cetățeanul din R. Moldova F.I., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova. La controlul de frontieră, tânărul a prezentat alături de pașaportul biometric și un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetățean ale cărui date nu le cunoaște, cunoscut pe internet, contra sumei de 1.600 de euro. „În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals,, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al SPTF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.