spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

A dat mai multe spargeri la case de lux și a ajuns după gratii

spot_imgspot_img
- Advertisement -
GHINION… Un hoț din Bârlad a furat de sărbători din case de pe trei străzi! Moș Crăciun i-a adus un arest preventiv de 30 de zile!

HOȚ DE SĂRBĂTORI… Un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, Gheorghiu Claudiu Alexandru, a fost arestat preventiv ieri, 1 februarie, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată, pe raza municipiului Bârlad. Bărbatul a dat mai multe spargeri în perioada decembrie anul trecut – ianuarie anul în curs, la case arătoase, situate pe trei străzi din Bârlad.

Gheorghiu Claudiu Alexandru, de 25 de ani, din Bârlad, a dat de furcă polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Vaslui chiar de Sărbătorile de Iarnă. Oamenii legii au documentat și probat activitatea infracțională a lui Gheorghiu Claudiu Alexandru, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în formă continuată, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, pe raza municipiului Bârlad.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, prin escaladarea gardurilor de împrejmuire, ar fi pătruns, fără drept, și ar fi sustras bunuri de valoare, din mai multe gospodării (atât din case cât și din curți), situate pe străzile Dimitrie Cantemir, Tutovei și Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Bârlad. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 35.000 lei și a fost recuperat în proporție de 30%”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 31 ianuarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gheorghiu Claudiu-Alexandru, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 01.02.2023 până la data de 02.03.2023, inclusiv”, a fost sentința dată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bârlad. Sentința nu este definitvă, ea fiind deja atacată cu apel la Tribunalul Vaslui. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.