A divorţat de soţie şi s-a căsătorit cu soacra. Motivul bărbatului este incredibil

Poveste incredibilă care bate orice scenariu de film. Un bărbat a divorţat de soţie, după mai mulţi ani de căsnicie, şi s-a căsătorit cu soacra lui. Bărbatul s-a despărţit de soţie după 8 ani de relaţie, şi s-a cuplat imediat cu soacra lui, cu care s-a şi căsătorit, acum având mai bine de trei decenii de căsnicie cu aceasta.

A divorţat de soţie şi s-a căsătorit cu soacra

S-a căsătorit cu soacra. Povestea este reală. După 8 ani de căsnicie, bărbatul a divorţat de soţie şi s-a cuplat cu soacra lui. Când crezi că le-ai văzut ori auzit pe toate, mai primeşti o lovitură. Ba mai mult, în 2007 cei doi au decis să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Sunt împreună de 31 de ani.

Protagoniştii sunt Clive şi Brenda. Ei trăiesc o poveste de dragoste care a fost intens judecată şi contestată. Iniţial, Clive a fost căsătorit cu fiica Brendei pe care o cheamă Irene. Clive şi Irene s-au căsătorit în 1977 şi au făcut două fiice Sarah şi Tanya. Neînţelegerile au început să devină tot mai dese, iar în 1985, cei doi au divorţat. Patru ani mai târziu, Clive şi Brenda – fosta soacra, au început să se întâlnească în secret.

„Ne-am îndrăgostit. Într-o noapte, m-a luat la băut şi am ajuns să ne sărutăm”, a declarat femeia.

Povestea lor de dragoste a continuat, iar cei doi şi-au propus să se căsătorească în 1997. La câteva zile după ce s-au aflat intenţiile lor, Clive a fost arestat şi tras la răspundere, din cauză că legea nu permitea astfel de căsătorii. El a fost avertizat că, dacă va continua, risca să petreacă şapte ani în închisoare.

Abia după 10 ani, o instanţă europeană a decis că interzicerea căsătoriei socrilor constituia o încălcare a drepturilor omului. Astfel că, cei doi au primit undă verde şi şi-au unit destinele, aşa cum îşi doreau, pe 17 martie 2007. …https://www.bzi.ro/a-divortat-de-sotie-si-s-a-casatorit-cu-soacra-motivul-barbatului-este-incredibil-4127278?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ