A făcut scandal, a dat foc hainelor fostei iubite, s-a dus după gratii

■ un localnic din Girov l-a bătut pe tatăl fostei concubine şi a dat foc la hainele femeii ■ o altă răfuială a avut loc la Săvineşti ■

Doi nemţeni au ajuns după gratii după ce enervaţi la culme, şi-au bătut consătenii. Primul caz a avut loc la Girov, protagonist fiind un bărbat de 36 de ani care l-a agresat pe tatăl fostei concubine, a dat foc la hainele femeii şi a agresat un localnic ce a intervenit pentru stingerea incendiului.

S-a întîmplat pe 23 august, cînd oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Turtureşti a izbucnit un conflict în care sînt implicate mai multe persoane. Din cercetări s-a stabilit faptul că, o tînără de 26 de ani, din Piatra Neamţ, s-a deplasat împreună cu tatăl său la locuinţa fostului său concubin de de 36 de ani, din Girov, pentru a-şi recupera unele articole vestimentare.

În acel moment, bărbatul în cauză ar fi scos bunurile în faţa imobilului, unde le-ar fi incendiat, fiind solicitată intervenţia unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

La scurt timp, acesta l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei pe tatăl fostei sale concubine, un pietrean de 58 de ani, dar a luat la bătaie şi un localnic de 51 de ani, care ar fi intervenit pentru a lichida incendiul izbucnit. …http://monitorulneamt.ro/neamt-a-facut-scandal-a-dat-foc-hainelor-fostei-iubite-s-a-dus-dupa-gratii/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ