A fost anunțată “femeia anului 2020” de către Billboard, iar fanii sunt dezamăgiți. Ce i-a revoltat pe aceștia

Cu un singur hit lansat anul acesta, Cardi B a fost desemnată “femeia anului 2020” de către Billboard în cadrul evenimentului “Women in Music”.

Deși încă nu a avut loc, se cunosc deja marii câștigători. Și cum în anul pandemiei de coronavirus majoritatea evenimentelor muzicale s-au ținut online sau cu o participare extrem de redusă, probabil și aici va fi la fel.

În momentul în care Cardi B a fost anunțată ca fiind “femeia anului 2020” în muzică, internauții s-au grăbit să conteste acest lucru, motivând că artista nu a avut decât o singură piesă de succes tot anul, și anume WAP. Cardi B s-a apărat în fața criticilor, lăudându-și munca pentru care a fost premiată. “Plângăcioșilor… “Vai, a scos un singur cântec!” Da, am scos ACEL cântec, care a vândut cel mai mult, care a fost difuzat cel mai mult, cel care v-a făcut bunica să danseze pe TikTok. Acceptați asta!”, le-a spus vedeta pe Instagram.La evenimentul care va avea loc în decembrie, va fi premiata și Jennifer Lopez cu “Icon Award”, precum și Dolly Parton cu “Hitmaker Award”. https://www.profm.ro/stiri/a-fost-anuntata-femeia-anului-2020-de-catre-billboard-iar-fanii-sunt-dezamagiti-ce-i-a-revoltat-pe-acestia-109061
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ