3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

A FOST CONSIDERATĂ UNUL DINTRE COPIII-MINUNE AI HOLLYWOOD-ULUI. LA 27 DE ANI, DAKOTA FANNING S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O TÂNĂRĂ ÎNCÂNTĂTOARE

Dakota Fanning a fost considerată unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului. Simpatica puștoaică ce a cucerit pe toată lumea în „I Am Sam” sau „Charlotte’s Web” s-a transformat într-o tânără încântătoare. La 27 de ani, este în continuare la fel de apreciată la Hollywood.

Cel mai nou rol în care o vom vedeta este Marge Sherwood din seria „Ripley”. Dakota a fost fotografiată săptămâna aceasta pe platourile de pe Coasta Amalfi, unde filmează alături de Andrew Scott și Johnny Flynn.

Actrița a purtat un costum de baie retro, albastru, dintr-o singură piesă.

„Dakota Fanning este alegerea perfectă pentru a juca deliciosul și complicatul personaj Marge, alături de Andrew Scott (Tom Ripley)”, a declarat pentru Variety, Amy Israel, vicepreședinte executiv la Showtime.

„Este o actriță care aduce inteligență și vulnerabilitate, intensitate. Abia așteptăm să o vedem în acest rol, în Ripley, scris de Steve Zallian”.

Seria este în lucru de aproape doi ani. Are la bază romanele autoarei Patricia Highsmith.

Câștigătorul premiului Oscar Steven Zaillian este scenarist, regizor al primului sezon, dar și producător executiv.

Starul din „Fleabag”, Andrew Scott (44 de ani) va da viață personajului Tom Ripley, iar Fanning o va juca pe Marge Sherwood, o americancă ce trăiește în Italia și care începe să-l suspecteze pe Ripley când acesta apare căutându-l pe iubitul ei, Dickie Greenleaf, interpretat de Johnny Flynn.

În filmul din 1999 „The Talented Mr. Ripley”, regizat de regretatul Anthony Minghella, Matt Damon a primit rolul Tom Ripley. Gwyneth Paltrow a fost Marge, iar Jude Law, Dickie.

Dakota Fanning a debutat în showbiz la 5 ani, când a aparut în prima sa reclamă, ajungând cu adevărat faimoasă doi ani mai târziu, după rolul din „I am Sam”. Prestația de atunci a transformat-o în cel mai tânăr actor care a fost vreodată nominalizat la Premiul Asociatiei Actorilor de Cinema (SAG).

Mai târziu, Dakota a jucat în mini-seria câștigătoare de Emmy, „Taken”, și alături de Tom Cruise în blockbuster-ul lui Steven Spielberg „War of the Worlds”. Saga „Twilight” a fost un alt moment de glorie al actriței, care se laudă cu o avere de 12 milioane de dolari.

Sora ei este la fel de faimoasă. Elle Fanning a jucat alături de Angelina Jolie în „Maleficent”. …https://www.filmnow.ro/stiri/a-fost-considerata-unul-dintre-copiii-minune-ai-hollywood-ului-la-27-de-ani-dakota-fanning-s-a-transformat-intr-o-tanara-incantatoare-67468

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here