A fost identificat unul dintre teroriștii de la Viena: Un tânăr de 20 de ani, care a vrut să plece în Siria ca să lupte pentru ISIS – FOTO

Ministrul de interne austriac a anunțat că a fost identificat unul dintre teroriștii de la Viena. Atacatorul ucis era un simpatizant al grupării teroriste Stat Islamic. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, care a vrut să plece în Siria ca să lupte pentru ISIS.

Reprezentanții poliției austriece au precizat că nu exclud ipoteza mai multor atacatori, cel puțin unul dintre ei fiind dat în urmărire.

„Suspectul era înarmat cu o centură de explozibili, care s-a dovedit a fi falsă și cu o armă automată. El era un simpatizant al organizației teroriste Stat Islamic. O anchetă detaliată este în prezent în desfășurare în mediul atacatorului, dar nu pot intra în amănunte, pentru a nu peciclita investigația noastră”, a declarat ministrul de interne din Austria, Karl Nehammer.

Patru oameni au murit în atacul terorist

Cel puțin patru oameni au murit în atacul terorist comis luni seară, la Viena, de mai mulți indivizi înarmați. Patru au fost arestați, iar unul ar fi încă în libertate și este căutat de polițiști. Un alt atacator a fost ucis, despre care autoritățile austriece au spus că un simpatizant al Statului Islamic.

Poliția austriacă a arestat în ultimele ore mai multe persoane pe care le suspectează că aveau legături cu teroristul eliminat de trupele speciale. Ministrul a precizat că forțele de ordine au avut nevoie de explozibili pentru a pătrunde în locuința acestuia. … https://www.bzi.ro/a-fost-identificat-unul-dintre-teroristii-de-la-viena-un-tanar-de-20-de-ani-care-a-vrut-sa-plece-in-siria-ca-sa-lupte-pentru-isis-foto-4061067?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ