A fugit din ambulanță pentru a nu da socoteală pentru scandalul provocat

Un bărbat de 37 de ani, din Gura Humorului, protagonistul unui episod agresiv în care a lovit o femeie și a fost lovit la rândul său de concubinul acesteia, a fugit din ambulanță, în încercarea de a scăpa de polițiștii cărora urma să le dea explicații.

Întregul incident s-a petrecut în cursul zilei de marți, la Gura Humorului, fiind anunțat prin intermediul unui apel la 112.

La locul indicat a fost găsită o localnică de 43 de ani, cea care de altfel sunase la poliție, care le-a declarat oamenilor legii că fusese agresată verbal și fizic de către vecinul ei în vârstă de 37 de ani. La aceeași adresă a mai fost identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Mizil, concubinul femeii, care între timp, după ce aflase că aceasta fusese agresată, a intrat peste agresor și l-a lovit, răzbunând-o.

La locul scandalului a fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe bărbatul de 37 de ani și l-a transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. În momentul în care ambulanța a ajuns în incinta Centrului de Primire Urgențe a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, bărbatul a fugit din vehiculul sanitar, nevrând să se prezinte la Camera de Gardă și să dea și explicații polițiștilor.

Bărbatul de 40 de ani și concubina acestuia au fost conduși la sediul poliției din oraș pentru continuarea verificărilor, femeia depunând aici o plângere împotriva bărbatului de 37 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovire și alte violențe” și ”amenințare”. Celui care a fugit din ambulanță i s-a adus și lui la cunoștință că poate depune, în termen de 90 de zile, o plângere împotriva concubinului femeii, pentru ”lovire și alte violențe”.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-06-04/A-fugit-din-ambulanta-pentru-a-nu-da-socoteala-pentru-scandalul-provocat#ixzz6ONdljoeY
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ