spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

A furat în Cehia, dar a fost prins la controlul de frontieră în Albița

- Advertisement -
CĂUTAT… Bărbatul era căutat pentru furt și fusese emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și extrădare, de către autoritățile din Republica Cehă.

N-A SCĂPAT… Un cetățean moldovean, M.R., a ajuns în arestul IPJ Vaslui, fiind căutat de poliția din Cehia pentru furt. Ca să scape, moldoveanul a vrut să „fugă” înapoi în Republica Moldova, dar s-a oprit la Albița. N-a trecut de polițiștii de frontieră!

În Punctul de Trecere al Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autocar înmatriculat în R.Moldova, M.R., cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani. La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare de către autoritățile din Republica Cehă, la data de 26.10.2020, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății private (furt), pe teritoriul Republicii Cehe. „Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat subcomisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.