spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

UPDATE: A furat un taxi, a fugit nebuneste prin oras, desi nu avea permis, si a ajuns… dupã gratii! (foto)

- Advertisement -

UPDATE: Petrut Cezar Slincu, de 19 ani, din Barlad, cel care a facut tot acest circ furand taxiul si producand atatea pagube, a primit astazi, de la judecatrorul de drepturi si libertati, mandat de arestare pentru 30 de zile. Acuzatiile pentru care este cercetat in stare de arest preventiv  sunt: furt, conducere fara a poseda permis auto, distrugere.

AUROLACUL GICÃ Ieri dimineatã, politistii bârlãdeni au retinut un tânãr de 19 ani, din municipiul Bârlad, acesta fiind bãnuit de sãvârsirea urmãtoarelor infractiuni: furt, conducerea unui autovehicul fãrã a poseda permis de conducere si distrugere. Petrut Cezar Slincu, un aurolac care-si fãcea veacul prin fata magazinului Non – Stop de la Confectii, s-a strecurat într-un taxi lãsat pornit de sofer si a demarat în vitezã, spre centrul Bârladului. A ajuns tocmai în cealaltã parte a Bârladului, la iesirea spre Vaslui, unde a reusit o „cascadorie” … incendiarã! A derapat, a rupt un gard si a lovit trei masini parcate în curtea unei firme! Taxiul si una dintre masini au luat foc! Petrut  Slincu a fugit si a fost prins, urmând a fi dus în fata judecãtorilor cu propunere de arestare preventivã.

INCREDIBIL De Buna Vestire, în jurul orei 21.30, un taximetrist din Bârlad, apartinând firmei Eurotaxi, a fãcut o gafã de proportii, care putea sã se termine cu o tragedie. Aflându-se în zona Confectii din localitate, a ajuns la magazinul Non Stop, a lãsat masina pornitã si a intrat în magazin sã-si cumpere tigãri. Imediat Petrut Cezar Slincu, de 19 ani, din Bârlad, un aurolac care-si fãcea veacul prin fata magazinului Non Stop cerând bani de la trecãtori, s-a strecurat în taxi si a demarat în vitezã, spre centrul Bârladului. Taximetristul a sunat la 112 , a anuntat furtul si a pornit în goana mare, cu un alt coleg de al sãu în urmãrirea aurolacului. Cel care a furat taxiul, recte aurolacul, a lovit o masinã prin oras, apoi a ajuns la iesirea spre Vaslui, la sensul giratoriu, unde a pierdut controlul directiei de mers, a pãrãsit partea carosabilã, zburând printr-un gard de plasã a unei firme de reparatii auto, a ajuns în parcarea firmei, unde a lovit trei masini, dupã care a luat foc taxiul. Odatã cu taxiul a luat foc si una din masinile lovite în curtea firmei de reparatii auto. Aurolacul a scãpat teafãr din masina în flãcãri si a fugit, iar dupã o orã de cãutãri politistii l-au gãsit ascuns în niste boscheti pe câmpul spre Barajul Râpa Albastrã. Pompierii au stins cele douã masini (printre care si taxiul furat), care au ars aproape în totalitate. Aurolacul a fost dus în noaptea de 25/26 martie la sediul Politiei Bârlad la audieri. Dorel Balaban, patronul firmei în curtea cãruia a „aterizat” Petrut Cezar  Slincu si a distrus trei sau patru masini parcate, plus taxiul furat, nu se afla în localitate la data comiterii infractiunii de cãtre aurolacul infractor. Acesta ne-a precizat cã astãzi urmeazã sã evalueze pagubele pe care i le-a produs Petrut Slincu.

„Politistii bârlãdeni au fost sesizati la data de 25 martie, în jurul orei 21.30, de cãtre un bãrbat din municipiul Bârlad cu privire la faptul cã i-a fost sustras un autovehicul tip taxi. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit urmãtoarele: bãrbatul a coborât din autovehiculul tip taxi, pe care îl conducea, lãsând cheile în contact. Profitând de acest lucru, la scurt timp, un tânãr s-a urcat la volanul autoturismului si l-a condus pânã la iesirea din municipiul Bârlad, cãtre Vaslui. A distrus o portiune din gardul unui parc auto, a avariat alte douã autovehicule si a intrat în coliziune cu un autoturism din incinta parcului, luând foc. Politistii au reusit sã identifice un tânãr de 19 ani, din municipiul Bârlad, care nu posedã permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe care l-au retinut în aceastã dimineatã. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de cãtre o persoanã care nu posedã permis de conducere si distrugere. Urmeazã sã fie stabilitã si valoarea prejudiciului cauzat. Tânãrul urmeazã sã fie prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunere de dispunere a unei mãsuri preventive”, sunã comunicatul trimis de IPJ Vaslui, cãtre mass-media localã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.