spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

A început modernizarea străzii Vasile Pârvan din Bârlad! Traficul greu se mută pe Bulevardul Republicii (FOTO)

- Advertisement -
START… Au început lucrările de modernizare și asfaltare pe strada Vasile Pârvan!

PLAN DE MOBILITATE… Traficul auto în Bârlad este restricționat temporar pe strada Vasile Pârvan, începând de pe 25 iulie. Au început lucrările de asfaltare, în cadrul proiectului privind Mobilitatea Urbană. Circulația mașinilor de mare tonaj va fi deviată integral pe Bulevardul Republicii. Această lucrare din cadrul proiectului are o valoare totală de circa 10 milioane euro, fonduri europene.

Acum un an de zile, la începutul lunii iulie, echipele firmelor SC Nomis 2003 SRL și SC Autotehnorom SRL, care au cîștigat licitația pentru execuția lucrărilor, au început asfaltarea celor mai circulate străzi din Bârlad, proces în cadrul căruia se reabilitează, pe rând, și zonele afectate de săpăturile necesare în cadrul altor două proiecte aflate în derulare (modernizarea iluminatului public și reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și de canalizare). Vă reamintim care sunt străzile ce sunt cuprinse în Planul de Mobilitate Urbană, la care se lucrează sau s-a lucrat din plin: B-dul Republicii, B-dul Epureanu, Str. Constantin Hamangiu, Str. Nicolae Bălcescu, Str. Dragoș Vodă, Str. Mihai Eminescu (segment), Str. Vasile Milea, Str. Mihai Viteazul, Str. Col. Simionescu Sava, Str. Paloda, Str. Ioan Popescu, Str. Vasile Pârvan, Str. Cpt. Grigore Ignat, Str. 1 Decembrie, Str. Tecuciului, B-dul Primăverii, Str. Popa Șapcă, Str. Marcel Guguianu, Str. Fagului. Strada Vasile Pârvan este degradată și va fi refăcută în totalitate, cu tot cu trotuare. „Da, am preluat strada Vasile Pârvan, însă este cea mai greoaie stradă. Se cunoaște că este o stradă afectată și care necesită timp. V-aș minți dacă aș da un termen de finalizare a străzii Pârvan, pentru că nu știm cum va merge treaba. Să știți că vor fi refăcute și trotuarele, vom pune trei straturi de asfalt pe stradă. Vreau să iasă cât mai bine! Începem cu săpăturile, se va monta țeava de apă pluvială nouă, strat de balast, strat superior de piatră, pe care urmează să fie trei straturi de asfalt puse, iar trotuarele vor fi făcute din nou. Cum este pe strada Epureanu, așa va fi și Vasile Pârvan, pentru că ambele fac proiectul cu «centura» orașului”, a precizat constructorul Cătălin Sumion, de la SC Nomis 2003 SRL Galați, care execută lucrarea. Bârlădenii se roagă și speră ca acest proiect „atât de mare” să nu aibă soarta Variantei de Ocolire (VO) a Bârladului care mai are multe luni până la finalizare. Pentru degrevarea Bulevardului Republicii, le recomandăm conducătorilor auto să utilizeze pentru traficul ușor Bulevardul Epureanu, strada Nicolae Bălcescu și strada Dragoș-Vodă. Deși stratul final de asfalt pe aceste trei străzi nu a fost încă turnat, se poate circula relativ ușor. Pentru o și mai mare fluidizare a traficului, Poliția Locală va interveni pentru interzicerea parcării autoturismelor pe carosabil.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

25 COMENTARII

 1. Băii dom primar ați blocat orașul baiiiiii nu se maii poate merge cozile sunt interminabile ce dracu faci. Ce gândești tu acolo in primăria aia? Cum sa ne faci mai rău de atat? Scoate milițienii aia comunitari in strada sa dirijeze ca mai avem un pic și ne asfixiem!!!! Debutează câte o ora sa facem patru km de oraș!!! Esti tâmpit la cap ce dracu ai!!!

 2. Băă….nea Red Bull….. lasă ba vrăjeală…… și du -te bre….. pe planeta marte ….. poate faci o baza și vreo 10 străzi…. pe acolo… . Ca vor americanii … . Sa plece pe marte…. ai sporuri mai mari …. și mai multe combinații deștepte….. dividente….. și procente în paray …. bre…. ca e mai sigur….. ca pe aici….. cam ai pus în kkt ….. tot orașul…..

 3. Oau ce știre!! Ar trebui schimbat din titlu cuvântul modernizează cu demolează. Ca asta fac de 2 ani, sparg străzi și sapa santuri, iar in urma lor dezastru. Ma gândesc ca și primarul e tare mândru!!! Doar el putea transforma un municipiu in cocina, vorba aia, omul sfințește locul. Iar noi ca prostii plătim taxe și impozite, nu pentru servicii ci pentru leprele și incompetenții dim primărie in frunte cu marele Bou care a semnat și girat toată prostia asta. Când va apucați de asfaltat? Când Terminați lucrarea? Cât mai suportam?

 4. Sclemberistule Boros! De ce nu dai drumul pe Epureanu la camioane? Ti-e frica sa nu se scufunde mareata lucrare facuta cu cenusa de Gnomis? Esti singurul prost care a dat drumul la camioane pe centru in ultimii 30 de ani, ba chiar in ultimii 50 de ani!!!

  • , doar un nenoricit ordinar, doar un diversionist ordinar, poate veni cu așa manipulare ordinară, da este singurul care a dirijat transportul greu pe Republicii,pt că e primul primar din istoria Bârladului care a trecut cu curaj și profesionalism la reparația capitală a celor două mari artere, Epureanu și Pârvan,de la un capăt la altul,,artere care practic erau praf și pulbere, nu doar arterele,ci și toate apartamentele, clasele aferente celor două mari artere.. Mai nenorocitule care ești și ticălos și prost grămadă, dacă ai fi locuit pe aceste două mari artere,nu ai mai fi venit cu așa ordinară manipulare, ordinarule nemernic care vorbești ca să vorbești crezând că barladenii sunt prosti, și pun botul la Minciunile tale ordinare..Tu, voi, câtva nenorociti împuțiți, ticăloși de joasă speță, șobolani roșii, șobolani galbeni, cozi.de topor,gunoiae împuțite, vă pretați la marlaniile astea,dintr.un singur motive, știți, că nu sunteți Prosti, că nu aveți nici o șansă, nici 1% șanse, să câștigați alegerile locale de anul viitor.. Asta este motivul, singurul motiv pentru care de ani de zile îl denigrați pe acest exceptional primar, pe cel mai bun primar pe care l.a avut Barladul vreodată..De abia aștept potailor plouate, sinecuriști,lechele interesate, care vreți să capusati iar Barladul, așa cum ați făcut pe timpul celui scos din primărie de niște bravi procurori DNA.. să vină campania electorală, că, Doamne, multe și foarte importante, lucruri mai am de spus… Așa că, nici o grijă,ne vom întâlni, așa fata în fata,., dacă aveți curajul nenorociților escroci ordinari ce sunteți !!!

 5. NU vreau politica si mi se rupe de pnl si psd sau de ce mama lor o fi ! dar Barladul estre distrus si Nu mai poate fi ..decat un trag prafuit! pacat ca am accepta fara sa fim intrebati sau consulati ! Rusine!

 6. Jos pălăria dle primar,,, așa primar, Barladul nu a avut niciodată.. Ați făcut și faceți, mai mult, mai bine, decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 33 ani.Cu toate acestea, existe în Bârlad i gașca de escroci transpartinici, escroci ordinari, care fac tot posibilul să vă caute nod în papură, să vă denigreze, că atât știu șobolanii roșii și galbeni.Sa dezinformeze, să mintă, să manipuleze, crezând că barladenii sunt proști și pun botul la mizeriile lor ordinare.. Doamne, să vină odată alegerile locale, că multe mai am de spus bârlădenilor mei frumoși, harnici, demni și mândri..Saaa. vinaaaaa…

 7. Cu toată treaba asta cu pnrr și banii de la ue barladenii au avut o mare șansa. Din păcate au marea neșansa de a avea un primar tiran, pe care l a interesat doar sa faulteze fondurile. La cum s a lucrat mai mult s a demolat, îmi e greu sa văd lucrarea asta finalizată. Cum se poate dl primar sa lași tot orașul fără trotuare, plin de praf, la fiecare ploaie inundat și sa te lauzi ca ești plin de realizări? Oare când ne trezim? Mai exista instituții in țara asta? Sau sunt corupte toate? Felicitări Redbull, ne ai modernizat de arată Bârladul ca n Ucraina!

  • Să dea Dumnezeu cel sfânt să ai tu parte de.o viața ca în Ucraina, să te înveți tu, șobolan scârbos și roșu să vorbești prostii,, Boroș este de departe cel mai bun primar pe care la avut Barladul vreodată, lasa tu,PNRR și fondurile europene,ca și pe timpul lui Constantinescu erau fonduri europene,nu era PNRR,dar era PNDL,unu din care s.auinfruotat toți Șobolanii, ei,nu cei care i au votat.. Acest primar, și.a făcut o echipă formidabilă, prin care se fac proiecte eligibile, capabile să fie aprobate, așa obținându.se Fondurile europene,nu.ti cade nimic din cer, sulică, dacă stai și tai frunze la câini, și te ocupi doar de interesele proprii și a escrocilor din jurul tau..
   Jos pălăria dle primar.. Sunteți atât de bun, încât crapă,se dau de ceasul morții, mulți șobolani roșii dar și Galbeni din Bârlad și județ..

  • Să dea Dumnezeu cel sfânt să ai tu parte de.o viața ca în Ucraina, să te înveți tu, șobolan scârbos și roșu să vorbești prostii,, Boroș este de departe cel mai bun primar pe care la avut Barladul vreodată, lasa tu,PNRR și fondurile europene,ca și pe timpul lui Constantinescu erau fonduri europene,nu era PNRR,dar era PNDL,unu din care s.auinfruotat toți Șobolanii, ei,nu cei care i au votat.. Acest primar, și.a făcut o echipă formidabilă, prin care se fac proiecte eligibile, capabile să fie aprobate, așa obținându.se Fondurile europene,nu.ti cade nimic din cer, sulică, dacă stai și tai frunze la câini, și te ocupi doar de interesele proprii și a escrocilor din jurul tau..
   Jos pălăria dle primar.. Sunteți atât de bun, încât crapă,se dau de ceasul morții, mulți șobolani roșii dar și Galbeni din Bârlad și județ…
   Să vină odată alegerile locale, că multe măi am de spus, bârlădenilor mei mândri și demni..

 8. Oare oamenii astia sunt intregi la cap? Cum sa recomanzi sa mergi pe Nicolae Balcescu? Strada nu e terminata si e plina de capcane. Nesimtirea nu are limite! Eu le as recomanda sa lucreze mai repede si sa monteze indicatoare, dar cine sa ma bage in seama.

  • Opriți șobolanii hidoși și roșii, că nu de alta,dar mor, crapă, chiar mor de grija acestui excepțional primar, Primar care a făcut și face, mai mult, mai bine, decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 33 ani.. Opriți că au și ei suflet,chiar dacă e de șobolan scârbos roșu și galben…

 9. Eu,din contra,spun că oamenii care din pozițiile în care sunt, fac,exact ce face actualul primar al Bârladului, adică bine, foarte bine, trebuie încurajați, trebuie apreciați,pt ca să facă mai multe, că multe mai trebuie făcute.. Adică de ce sa critic, să mă aflu în vorbă, să fac jocurile unor escroci ordinari, unor nenorociți ordinari, care vor să se reîntoarcă la ciolan,pt ce !??
  Nu au fost, ce au făcut, ce a făcut tagma PSD prin JUVERDEANU, două mandate, și Constantinescu, trei mandatele, adică 20 de ani !???Nimic, da nimic,ba Titi…, noroc cu niște procurori DNA, care l au scos din primărie,cu șuturi in cur,, că altfel nu mai aveai nici chiloți.. Și dvs îmi spuneți că îl laud,.nu stimabile,un așa om, da, merită lăudat, încurajat, apreciat, pt că a făcut în nici două mandate,mult mai multe, decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 33 ani…,așa că !?.

 10. Jos pălăria, dle primar, Dumitru Boroș, infine, Bârladul are primar,, faptele, multitudinea de fapte, de nu le mai ții numărul,vorbesc, vorbesc de la sine, despre ceea ce era greu de închipuit că se va realiza vreodată..Da, fără reținere, trebuie să recunoaștem toți, că, infine, Bârladul are primar,de departe cel mai bun, curajos,onest și gospodar primar pe care la avut Barladul vreodată.. Primar pus total în slujba bârlădenilor, în slujba Bârladului, primar care a făcut și face, mai mult decât toți ceilalți primari, la un loc, în ultimii 33 ani.. Tocmai de asta,sau și de asta, mă mir că mai sunt câtva, evident, nu mulți, care fac pe dracul in patru,ca să diminueze meritele indiscutabile ale acestui excepțional primar,și al consilierilor locali care.l susțin.. Și mai evident,oameni de nimic,unii,care nu știu ce motive să mai găsească,ce motive să mai scornească,pt asi refula frustrările nenorocite care.i caracterizează.E de moartea minții,cum Specimene,obsedate de ură, de invidie, și mari interese, mor și crapă, căutând nod în papură acestui excepțional primar.. Repet,e de moartea minții !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.