spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

A început oficial cel mai așteptat eveniment de motorsport! Raliul Iașului va oferi un weekend spectaculos ieșenilor

- Advertisement -

Etapa cu numărul 7 a Campionatului Național de Rally a început. A avut loc ceremonia oficială de deschidere a Raliului Iașului, cel mai așteptat eveniment de motorsport. În prima zi a raliului, organizatorii au programat Superspeciala de la Râpa Galbenă, cel mai spectaculos traseu din țară.

Ieșenii au ieșit, în pofida vremii capricioase, să vadă cea mai spectaculoasă probă a Raliului Iașului. Cel mai așteptat eveniment de motorsport a început oficial cu ceremonia de prezentare a concurenților. Organizatorii au programat în prima zi a raliului proba Superspeciala de la Râpa  Galbenă, probă ce poate fi inclusă în circuitul internațional de rally.

Cel mai așteptat eveniment de motorsport a început

Mii de oameni s-au echipat pentru vremea de afară și așteaptă cu nerăbdare startul Raliului Iașului încă de la ora 18. Startul mașinilor de concurs este de pe bulevardul Independenței, urmând să se îndrepte către pasajul Mihai Eminescu, nu înainte de a face drift la poarta Leier. După ieșirea din pasaj, piloții se îndreaptă către rondul de la Râpa Galbenă, unde vor înconjura de două ori sensul giratoriu…https://www.bzi.ro/a-inceput-oficial-cel-mai-asteptat-eveniment-de-motorsport-raliul-iasului-va-oferi-un-weekend-spectaculos-iesenilor-4535643?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.