spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

A inceput razboiul psihologic

- Advertisement -

ORGOLII… De fiecare datã partida contra celor de la Otelul Galati are o încãrcãturã aparte si asta mai ales prin prisma relatiilor nu tocmai cãlduroase dintre finantatorul ‘‘galben-verzilor’’, Adrian Porumboiu, si presedintele ‘‘otelarilor’’, Marius Stan. Apogeul conflictului a fost atins în 2008, atunci când FC Vaslui a mers în cupa Uefa Intertoto în detrimentul Otelului, în urma unei decizii a Comisiei de Apel a FRF. Desi meciul dintre cele douã formatii se încheiase 1-1, federatia a dat cu o etapã înainte de finalul campionatului o decizie ce avea sã întoarcã situatia în clasament : victorie cu 3-0, la masa verde, pentru FC Vaslui, pentru faptul cã Otelul folosise doi jucãtori suspendati.

De la acel episod si pânã acum, între Vaslui si Galati au mai avut loc încã patru întâlniri, douã fiind victorii ale ‘‘galben- verzilor’’, un meci încheindu-se la egalitate, si o singurã partidã fiind câstigatã de otelari. Ca de fiecare datã, si înaintea aceste confruntãri apele încep a se tulbura, primul semn venind de la vecinii din Sud. Acestia considerã cã programarea partidei pentru ziua de luni nu este întâmplãtoare, vasluienii primind clementã de la LPF pentru a amâna pe cât posibil acest meci. Gãlãtenii pun aceastã detasare pe seama scandalului de la Vaslui, cu cât meciul ar fi programat mai târziu cu atât mai mult timp ar avea la dispozitie ‘‘galben verzii’’ sã pregãteascã partida. La episodul din 2008, care a aruncat practic în aer relatiile diplomatice dintre cele douã cluburi, pe banca Otelului era Petre Grigoras, unul dintre cele mai vehiculate nume cã ar putea sã îl înlocuiascã pe Lopez Caro.

1 leu la peluza

POMANÃ… Conducerea FC Vaslui a stabilit preturile biletelor pentru partida din etapa a saptea contra echipei Otelul Galati. Astfel, la Peluza Nord un tichet de acces va costa doar 1 leu, în timp ce la cele douã tribune pretul unui bilet va fi de 5 lei. Pentru un tichet la tribuna 0, microbistii vor trebui sã scoatã din buzunar 10 lei. Biletele vor fi puse în vânzare duminicã, 12 septembrie, meciul fiind programat sã aibã loc luni începând cu orele 18 :00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.