28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

A inceput razboiul!

RÃZBOI FÃRÃ PACE Dupã douã luni în care s-au ascutit cutitele, ieri a început rãzboiul pe fatã în PD-L. Dan Marian si-a asumat presedintia, Dragos Iftime reclamã trãdarea!

LA CUTITE Lupta din interiorul PD-L Vaslui a devenit, de ieri, una pe fatã. În timp ce Dan Marian a chemat “sã-i dea ascultare” parlamentarii, primarii, directorii de deconcentrate si consilierii PD-L, Dragos Iftime proclamã Revolutia Portocalie la Vaslui! Având de partea sa vechii democrati, acesta sperã în alegeri democratice la Vaslui, singura si ultima sansã a sa. În aceste conditii se anuntã vremuri tulburi în judet. Multi directori de deconcentrate stau cu sabia deasupra capului. Cei vizati au fost chemati ieri de Dan Marian. Au venit supusi si au plecat cu coada între picioare! Rãzboiul a început…

Faxul sosit la Vaslui, care l-a legitimat pe Dan Marian în functia de presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PD-L Vaslui a declansat “Jihadul Portocaliu” la Vaslui. Vechii membri s-au rãsculat si îi transmit prin vocea lui Dragos Iftime mesajul rãzboinic fostului liberal, venit sã întãreascã dreapta. “Hârtia pe care o fluturã Dan Marian este o decizie a Biroului Permanent National din 23 noiembrie 2009, care consfintea prerogativele de presedinte interimar în sensul coordonãrii organizatiei pentru turul II al alegerilor prezidentiale. Scopul acestei numiri a fost o mai bunã mobilizare a primarilor liberali, sustinãtori ai lui Traian Bãsescu. Rezultatele, însã, nu-i sunt deloc favorabile coordonatorului Dan Marian. Dacã dupã turul I, organizatia judeteanã se situa pe locul VII din coadã, dupã turul II, s-a obtinut performanta sã ajungem pe penultimul loc pe tarã”, a declarat Dragos Iftime, în preludiul din declaratia de rãzboi.

Dragos Iftime nu recunoaste conducerea

“Consider cã orice decizie privind soarta Organizatiei Judetene trebuie luatã în urma unor analize pertinente si cu consultarea membrilor acesteia: primari, consilieri judeteni, consilieri locali. Dincolo de hârii si de jocurile de culise, duse pe la spate, dincolo de granitele Organizatiei Judetene, sunt de clarificat câteva chestiuni de onoare. Nu pot recunoaste actuala structurã de conducere, care nu respectã vointa Organizatiei Judetene. Legitimarea unui presedinte o dã votul direct, orice interimar (inclusiv mandatul meu), nu face decât sã lase loc arbitrarului si frictiunilor interne. Nu întâmplãtor, utimul rezultat notabil al Organizatiei a fost obtinut sub conducerea domnului Mera, ultimul presedinte ales din PD. Am încredere în conducerea centralã a partidului, cã va tine cont si de pãrerea membrilor de la Vaslui”, a spus Dragos Iftime.

Deputatul Dragos Iftimie

Hârtia pe care o fluturã Dan Marian este o decizie a Biroului Permanent National din 23 noiembrie 2009, care consfintea prerogativele de presedinte interimar în sensul coordonãrii organizatiei pentru turul II al alegerilor prezidentiale. Scopul acestei numiri a fost o mai bunã mobilizare a primarilor liberali, sustinãtori ai lui Traian Bãsescu. Rezultatele, însã, nu-i sunt deloc favorabile coordonatorului Dan Marian. Dacã dupã turul I, organizatia judeteanã se situa pe locul VII din coadã, dupã turul II, s-a obtinut performanta sã ajungem pe penultimul loc pe tarã.

Deputatul Dan Marian

S-a luat decizia ca toti primarii care au sustinut PD-L-ul si pe Traian Bãsescu sã fie coordonatori politici ai PD-L în comunele unde au fost alesi. Obiectivul nostru este sã facem din PD-L o fortã politicã din judetul Vaslui, astfel încât în 2012 sã câstigãm Consiliul Judetean, cât mai multe primãrii si fotolii de parlamentar. Discutii ample au fost pe tema proiectelor de dezvoltare a comunitãtilor locale. Asteptãm cu interes sedinta CJ Vaslui din februarie, când se va împãrti bugetul judetului.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here