7.5 C
Vaslui
21-mart.-2023

A încercat să treacă prin Vama Albița fără permis de conducere valabil

- Advertisement -
N-A TRECUT VAMA!… A vrut să asă din țară conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă fără a avea permis de conducere de categoia necesară!

GHINION… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui bărbat de 35 de ani, cu cetățenie română și R. Moldova, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea dreptul.

Pe 31 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, acesta s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși țară, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deține premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză. „Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.