spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

A înjunghiat mortal, pentru o pradă de 10 lei, un cunoscut actor român, dar face apel la clemență

- Advertisement -

Criminalul care l-a ucis cu sânge rece, în locuinţa sa din Piatra Neamț, pe actorul Constantin Ghenescu, a fost deja condamnat la 18 ani de închisoare, dar cere revizuirea sentinței. Cererea acestuia a fost depusă şi înregistrată pe rolul Tribunalului Neamţ.

Ştefan Botezatu, în vârstă de 34 de ani, se întoarce în faţa judecătorilor care l-au trimis după gratii, după ce, în 2013, i-a suprimat cu sânge rece viaţa lui Constantin Ghenescu, care avea 69 de ani la data crimei, actor la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, dar şi la altele din ţară. A jucat și în filme.

Nu este prima cerere de acest fel a făptașului, toate celelalte fiind respinse de magistraţi, ca nefondate. Este posibil ca petiţia în justiţie a lui Botezatu să fie doar un tertip, mulţi inculpaţi formulând revizuiri doar pentru a schimba „aerul“ din puşcării, cu o „plimbare“ la instanţă.

În acest caz, actele de urmărire penală au stabilit că criminalul condamnat a premeditat omorul încă de pe 1 septembrie 2013. L-a observat pe actor când efectua o operaţiune la un bancomat, urmărindu-l până  a intrat în blocul unde locuia. A doua zi, Botezatu s-a întânit cu „prietena“, o minoră de nici 14 ani.

S-au înţeles să-l jefuiască pe actor, iar în jurul orei 21,00 au pătruns în  apartament, profitând că uşa era deschisă. Minora a intrat în bucătărie, pentru a căuta bani, iar Botezatu, înarmat cu un cuţit, a acţionat violent asupra victimei care dormea…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/a-injunghiat-mortal-pentru-o-prada-de-10-lei-un-2202994.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.