spot_imgspot_img
spot_img
2.9 C
Vaslui
06-dec.-2023

A înjunghiat o persoană, la întâmplare, pe stradă. Pedeapsa primită pentru tentativa de omor

- Advertisement -

Şase ani de închioare va avea de ispăşit un bărbat în vârstă de 29 de ani din Blaj, judeţul Alba, care este jduecat pentru tentativă de omor.

Remus F. a înunghiat cu două lovituri de cuţit un alt bărbat, care a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în 15 octombrie 2021. În seara zilei respective, victima se deplasa de la locuinţa concubinei sale, împreună cu aceasta, spre casa bunicului său.

La un moment dat, din spate s-a apropiat un bărbat care fără niciun motiv i-a aplicat două lovituri cu un obiect ascuţit (cuţit sau briceag), respectiv o lovitură penetrantă în zona hemitoracelui stâng posterior şi o lovitură în braţul stâng.

Pentru a scăpa de agresor, victima a fugit spre locuinţa părinţilor concubinei, fiind urmărită de atacator. A reuşit să intre în locuinţă, iar inculpatul a fost imobilizat şi evacuat din curte de către două persoane. La scurt timp au sosit poliţiştii, care au constatat cele întâmplate, efectuând cercetarea la faţa locului, fără să reuşească să găsească cuţitul.

Citeste mai mult: adev.ro/rdvikk

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.