spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

A intrat cu masina in poarta liceului! (video)

- Advertisement -

Smecher din Munteni de Sus

VIOLENTÃ… Scandal de proportii ieri dimineatã la Liceul “Ion Mincu” din Vaslui. Un tânãr de 26 de ani din Munteni de Sus a intrat cu masina în poarta unitãtii, în încercarea de a iesi din curtea institutiei. S-a enervat teribil în clipa în care portarul a vrut sã-l legitimeze si nu l-a lãsat sã iasã din incinta. Pentru cã a tânãrul fost agresiv si a încercat sã dea cu masina peste cei doi jandarmi care erau de serviciu la “Mincu”, a fost solicitat si ajutorul politiei. I s-au luat probe biologice pentru a se vedea dacã nu cumva este baut sau sub influenta unor substante stupefiante.

Ciprian Onofrei a încercat sã dãrâme cu autoturismul pe care-l conducea poarta unui liceu din municipiul Vaslui, în încercarea de a scãpa de jandarmii care voiau sã-l legitimeze în curtea institutiei de învãtãmânt. “Am venit dimineatã sã îmi aduc cumnatul la scoalã, iar dumnealor mi-au închis poarta. Într-adevãr, am gresit, pentru cã trebuie acordul directorului sau al Jandarmeriei pentru a putea intra în scoalã. Le-am zis sã deschidã poarta pentru cã trebuie sã mã duc cu masina la reparat. Am intrat cu masina în poartã, da, asta e. Dacã îmi fac dosar penal, asta e, nu e primul”, a spus Onofrei. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, dupã ce a provocat un scandal imens în curtea liceului înainte de începerea orelor de curs.

Voia sã batã un elev al liceului

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Onofrei a intrat cu masina în curtea Grupului scolar “Ion Mincu” din Vaslui cu intentia de a-l bate pe un elev care urma sã intre la cursuri. Atât paznicul scolii, cât si jandarmii care supravegheau curtea liceului au intervenit pentru a aplana conflictul. În momentul în care jandarmii au încercat sã-l legitimeze pe tânãr, acesta s-a urcat în masinã si a încercat sã plece din curtea liceului, adresând si injurii fortelor de ordine. Între timp însã, paznicul scolii a închis poarta de acces, astfel încât tânãrul aflat la volan a intrat în plin în aceasta, de mai multe ori, cu intentia de a o dãrâma ca sã poatã fugi. În acel moment, jandarmii au solicitat întãriri atât la Jandarmerie, cât si la Politie pentru a putea face fatã situatiei. “În zonã, au fost trimise o patrulã de jandarmi si una de la ordine publicã, precum si un echipaj de la Politia Rutierã. Conducãtorul auto aflat la volan a fost legitimat, însã, pe motiv cã nu avea niciun fel de document asupra lui, s-a luat mãsura sanctionãrii disciplinare cu sase puncte amendã, respectiv 360 de lei. Totodatã, tânãrul a fost condus la sediul Politiei Municipale Vaslui, unde i s-a întocmit dosar de cercetare penalã pentru comiterea infractiunilor de distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice”, a declarat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Dupã declaratiile date la Politie, Ciprian Onofrei a fost dus de politisti si la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice pentru a se stabili dacã tânãrul a consumat substante interzise.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.