-0.6 C
Vaslui
28-ian.-2023

A luat o amendă de 8.000 de lei pentru că s-a sustras de la controlul vamal

- Advertisement -
CONTRABANDIST DE MIC… Un tânăr de doar 19 ani, prins când intenționa să introducă în țară 300 de pachete de țigări de contrabandă!

GHINION… Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit, într-un autocar, în bagajele unui cetățean român, 6000 de țigarete pe care bărbatul intenționa să le introducă ilegal în România.

Pe 03 august a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român în vârstă de 19 de ani, pasager al unui autocar, înmatriculat în Republica Moldova. „În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în trei geamantane aflate sub scaunele din spatele șoferului autocarului, cantitatea de 6000 de țigarete (300 de pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 1.500 de lei, persoana fiind sancționată de către Autoritatea Vamală cu amendă contravențională în valoare de 8.000 de lei, a precizat purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iași, comisar șef de poliție Tatiana Radu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.