A mai murit încă un pacient transferat de la Piatra Neamț la Iași. Numărul victimelor după tragedie a ajuns la 11

A mai murit încă un pacient transferat de la Piatra Neamț la Iași. Numărul victimelor după tragedie a ajuns la 11 după ce pacientul transportat la spitalul din Pașcani a murit luni dimineață, 16 noiembrie.

Sâmbătă seară, în urma unui incendiu la Spitalul Județean din Piatra Neamț, mai multe persoane internate la terapie intensivă au fost carbonizate. Numărul deceselor a fost inițial de 8 persoane, în cursul serii de sâmbătă acesta urcând la zece.

Șase pacienți aduși la spitalul mobil de la Lețcani

Șase pacienți cu COVID-19 internați la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț au fost aduși sâmbătă noaptea, 14 noiembrie 2020, la Iași pentru a fi internați la spitalul mobil de la Lețcani. Incendiul devastator din unitatea nemțeană a făcut ca 10 persoane să-și piardă viața, iar medicul de gardă Cătălin Denciu să sufere arsuri extrem de grave.

Cei șase pacienți salvați din infernul de la Piatra Neamț, cu vârsta cuprinsă între 60 și 70 de ani, au fost aduși la Iași cu personal specializat, mobilizat și din județele învecinate. Medicul Cătălin Denciu a fost preluat cu un avion militar C-27J Spartan, ce aparține Forțelor Aeriene Române, de pe Aeroportul Iași, și transportat la București. Medicul a fost apoi transferat ieri-dimineață, 15 noiembrie 2020, la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles. … https://www.bzi.ro/a-mai-murit-inca-un-pacient-transferat-de-la-piatra-neamt-nuamrul-victimelor-dupa-tragedie-a-ajuns-la-11-4069948?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ