spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

A murit ars de viu de la o lumanare uitata aprinsa

- Advertisement -

TRAGEDIE Ieri, 7 octombrie, în satul Rusi, comuna Puiesti, a avut loc un incendiu puternic, care a dus la decesul unui bãrbat de 45 de ani, Neculai Turcanu. Pompierii bârlãdeni au încercat sã ajungã la cetãteanul ce se afla în casã, dar din pãcate camera unde acesta locuia era toatã cuprinsã de flãcãri.

„Cu toate eforturile depuse de participantii la interventie, datoritã observãrii cu întârziere a evenimentului (persoana care a fãcut anuntul prin intermediu numãrului pentru apel unic de urgentã 112 a comunicat cã flãcãrile se manifestã cu intensitate la camera în care dormea bãrbatul si o parte din acoperis), proprietarul – Neculai Turcanu. – în vârstã de 45 de ani a fost gãsit decedat în momentul sosirii pompierilor. În urma primelor cercetãri a rezultat faptul cã incendiul a fost provocat de o lumânare aprinsã lãsatã nesupra­vegheatã care a cãzut pe materialele combustibile din apropiere.”, a precizat Marian Ababei, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Sãrac si singur

Neculai Turcanu, de 45 de ani, din satul Rusi, comuna Puiesti era cunoscut în localitate ca fiind singur, fãrã familie, pãrintii sãi decedând în urmã cu câtiva ani. Omul avea obiceiul de a consuma bãuturi alcoolice în exces. Primarul comunei Puiesti, Costel Moraru, a precizat cã, în cazul în care nu se va ivi vreo rudã mai îndepãrtatã ca sã-i ridice cadavrul de la morgã, el va fi înmormântat de comunitatea localã din Puiesti, cu ajutorul Bisericii din comunã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.